Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Παίρνει Ματσόλα (vid)

Ο 30χρονος Αργεντινός φορ έχει συμφωνήσει σε όλα με τα «καναρίνια» και αναμένεται στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί

Μεγαλώνει η παροικία της Αργεντινής για τον Παναιτωλικό (μία αγορά που ξέρουν πολύ καλά στο Αγρίνιο), καθώς μετά τον Χαβιέ Μεντόσα τα «καναρίνια» απέκτησαν επί της ουσίας και τον Νικολάς Ματσόλα. Ο 30χρονος στράικερ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα και μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί.

Κλασικός φορ «κουτιού», διακρίνεται για τη δύναμή του και την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι (είναι 1.88) και ξεκίνησε από την Ιντεπεντιέντε, ενώ μεταξύ άλλων έχει παίξει σε Ινστιτούτε, Χιμνάσια Λα Πλάτα και Ουνιόν, που ήταν και η προηγούμενη ομάδα του (13 ματς/2 γκολ/1 ασίστ). Μάλιστα για χάρη του Παναιτωλικού θα περάσει για δεύτερη φορά τον Ατλαντικό, αφού από τον Γενάρη του 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2013 ήταν στην ελβετική Λουκέρνη.

Διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της πατρίδας του, το 2007 κατέκτησε με την U17 τα χάλκινο μετάλλιο στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Λατινικής Αμερικής, ενώ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του αντίστοιχου παγκόσμιου πρωταθλήματος που έγινε τότε στη Νότιο Κορέα. Στο δεύτερο τουρνουά είχε 4 συμμετοχές και 2 γκολ, συμπαίκτης, μεταξύ άλλων, με τους Γκούιντο Πιζάρο, Εντουάρντο Σάλβιο και Φράνκο Ζουκουλίνι.

Πηγή: gazzetta. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button