Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Δεν μας φοβίζει ο ΠΑΟ»

Ο Ισπανός ακραίος φορ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινιάκι Γουίλιαμς μίλησε για τα ματς των πλέι οφ του Europa League.

Με φιλοδοξίες και στόχο το θετικό αποτέλεσμα θα κατέβει στη Λεωφόρο η Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπως υπογράμμισε ο Ινιάκι Ουίλιαμς, ο οποίος σημείωσε πως δεν τον φοβίζει το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός στην έδρα του.

Σε δηλώσεις του, ο Ισπανός ακραίος επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο τόνισε: “Από αύριο θα αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε για τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονούμε για αυτά τα παιχνίδια. Ξέρω πως είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, αλλά δεν μας φοβίζει. Πέρσι είχαμε πρόβλημα στα εκτός έδρας μας, αλλά φέτος ελπίζω να τα πάνε καλύτερα. Θα πάμε στην Αθήνα με φιλοδοξίες και με στόχο να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να επιστρέψουμε στο ‘Σαν Μαμές’ με ελπίδες για πρόκριση”.

Για την ήττα του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Ινιάκι Ουίλιαμς δήλωσε: “Δεν έχει σημασία. Ένα φιλικό είναι τελείως διαφορετικό από ένα επίσημο ματς για την Ευρώπη. Πιστεύω πως αν δώσουμε το 100% δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Θα πρέπει όμως να παίζουμε δυνατά, να νιώθουμε περήφανοι για την εικόνα μας και να ευχαριστιέται ο κόσμος που μας βλέπει”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button