Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κοντά σε Ντρεοσί ο Παναθηναϊκός

Ο Γάλλος βρίσκεται στην Αθήνα και ίσως και σήμερα να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Ο Γάλλος βρίσκεται στην Αθήνα και ίσως και σήμερα να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντήΟ Παναθηναϊκός έφερε με άκρα μυστικότητα στην Αθήνα τον Πιέρ Ντρεοσί και είναι κοντά σε συμφωνία μαζί του για να καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, που «χηρεύει» μετά την απομάκρυνση του Τσάβι Ρόκα. Δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρχουν ανακοινώσεις.

Ο 61χρονος Γάλλος διαθέτει πλούσια εμπειρία από το ποδόσφαιρο στην πατρίδα του και είχε συνεργαστεί από το ίδιο πόστο με τον Λάζλο Μπόλονι στη Ρεν την τριετία 2003-2006. Ο Ντρεοσί, που έχει εμπειρία τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής, έχει δουλέψει ως τεχνικός διευθυντής και στη Λιλ από το 1996 μέχρι το 2002. Μετά την αποχώρησή του από τη Ρεν το 2013 εργάστηκε στη γαλλική ομοσπονδία σε θέματα ανάπτυξης του ποδοσφαίρου, ενώ το 2015 ανέλαβε το πρότζεκτ της Παρί FC, ομάδας της Ligue 2, από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο μαζί με τον προπονητή.

Η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή δεν έμοιαζε να είναι στις προτεραιότητες της διοίκησης μετά την απομάκρυνση του Τσάβι Ρόκα, ωστόσο με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει και την ανάγκη να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα αποτελεί τον σύνδεσμο μεταξύ παικτών και προπονητή, αλλά και μεταξύ Μπόλονι και διοίκησης, επισπεύστηκε η διαδικασία. Το γεγονός ότι ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει καλά και έχει συνεργαστεί με τον Ντρεοσί θα κάνει πιο γρήγορη την προσαρμογή του Γάλλου και πιο εύκολη τη δουλειά που θα κάνουν μαζί.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button