Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θύμισε… ΠΑΣ Λαμία ο Αστέρας Ιτέας!(pics+vid)

Ένα άνετο απόγευμα Κυριακής είχε ο Αστέρας Ιτέας στην Καρδίτσα, ,με πρωταγωνιστές δύο «λαμιωτάκια» και πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία τους Χρήστο Αλεξίου και Γιάννη Αντωνόπουλο.

Για την 9η αγωνιστική της Football League 2, ο Αστέρας Ιτέας επικράτησε με 1-4 της Αναγέννησης Καρδίτσας εκτός έδρας, παίρνοντας τρεις χρυσούς βαθμούς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πάρη Ανδράλα, στη χθεσινή αναμέτρηση είχε ως μεγάλους πρωταγωνιστές δύο παιδιά από τη Λαμία και μάλιστα δύο παιδιά τα οποία έχουν αγωνιστεί και με την μεγαλύτερη ομάδα της Στερεάς Ελλάδος, τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο λόγος για τον Γιάννη Αντωνόπουλο και τον Χρήστο Αλεξίου.

Αρχικά, ο Αντωνόπουλος μόλις στο 2΄έκανε το 0-1 για την ομάδα του, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά δική του, ενώ ο «μπόμπερ» της ομάδας από τη Φωκίδα, Αλεξίου, «μάτωσε» για 4η φορά φέτος τα δίχτυα των αντίπαλων ομάδων, με καρφωτή κεφαλιά «κλειδώνοντας» έτσι το παιχνίδι για την Ιτέα.

Δύο πολύ κρίσιμα γκολ για τους δύο λαμιώτες, οι οποίοι αγωνίζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του Αστέρα και πραγματικά διαπρέπουν.

Δείτε τα γκολ:

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αστέρα Ιτέας για τον χθεσινό αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button