Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Πήρε το ντέρμπι… και συνεχίζει αήττητη η Φθία Λαμίας!(pic)

Τίποτα... τίποτα δεν την σταματά!

Τίποτα… τίποτα δεν την σταματά!

Έχοντας πάρει φόρα από τα προηγούμενα παιχνίδια της, η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Φθία Λαμίας κατάφερε χθες το βράδυ να πάρει το ντέρμπι της αγωνιστικής απέναντι στην ΕΑ Λάρισας με 3-1, να παραμείνει αήττητη στο πρωτάθλημα και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας!

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Θ. Παπαθωμόπουλος δήλωσε τα εξής μετά τον αγώνα:

«Νίκη ανατροπών… Ένα μεγάλο παιχνίδι έγινε σήμερα κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Μακάρι να είχαμε περισσότερα τέτοια ματς σε αυτό το επίπεδο στο πρωτάθλημα…

Στα πρώτα δύο σετ είχαμε προβλήματα στην υποδοχή και άμυνα, ευτυχώς η είσοδος του Βλαδίμηρου στο δεύτερο σετ μας έδωσε λύσεις σε σέρβις, υποδοχή και άμυνα με αποτέλεσμα να ισοφαρισουμε και να περάσουμε και μπροστά με 2-1 σετ.

Το τέταρτο σετ ήταν γεμάτο ανατροπές αφού προηγήθηκε η ομάδα μας με 14-9 και τελικά βρεθήκαμε 23-19 πίσω στο σκορ. Εκεί λίγο η τακτική και το γεγονός ότι δείξαμε να το θέλουμε περισσότερο και τελικά κερδίσαμε 33-31. Σε γενικές γραμμές είμασταν σε μέτρια βραδιά, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης στο παιχνίδι μας, έχουμε απουσίες και μικροτραυματισμους…

Δεν χαλαρώνουμε όμως έχουμε δύσκολο πρωτάθλημα μπροστά μας… Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν, κυρίως στο τέταρτο σετ που το πιστέψαμε και το παλέψαμε μέχρι τέλους.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button