Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Τσεκάρει» τον Μελίσσα ο ΠΑΟΚ!

Υπό στενή παρακολούθηση βρίσκεται ο δανεικός τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, από την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Κάθε μήνα, αλλά και εξάμηνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ βγάζει το loanees report «παιρνόντας από κόσκινο» τους ποδοσφαιριστές που έχει δώσει δανεικούς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Από το report αυτό, δεν θα μπορούσε να λείπει ο τερματοφύλακας της «ασπρόμαυρης» ομάδας Νίκος Μελίσσας, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε το report:

Το Loanees Report του paokfc.gr σας παρουσιάζει τις επιδόσεις των δανεικών του Δικεφάλου στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Πέδρο Ενρίκε

Ονειρεμένο πρώτο μισό της σεζόν για τον Πέδρο Ενρίκε. Ο Βραζιλιάνοςεξτρέμ κατέκτησε το πρωτάθλημα Καζακστάν με την Αστάνα, παίζοντας σε οκτώ αγώνες χωρίς να σκοράρει, ενώ έκανε εντυπωσιακές εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά κύπελλα με 11 συμμετοχές, τρία γκολ και μία ασίστ με την ομάδα του να χάνει την πρόκριση στους 32 του Europa League για έναν βαθμό.

Λάζαρος Λάμπρου

Εξαιρετικό πρώτο εξάμηνο από τον Λάζαρο Λάμπρου στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ. Ο νεαρός εξτρέμ σε 14 αγώνες μετράει τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη θέση του σε όλο το πρωτάθλημα. Παράλληλα είναι βασικός και στην Εθνική Ελλάδας U21 με την οποία έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση στα τελικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Τιμπό Μουλέν 

Η ατυχία συνεχίζει να καταδιώκει τον Τιμπό Μουλέν και στην Τουρκία. Ο Γάλλος μέσος δεν έχει καταφέρει να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί μόλις σε έξι αναμετρήσεις.

Χάρης Χαρίσης

Η φετινή σεζόν κυλλά με παρόμοιο τρόπο με την περσινή για τον Χάρη Χαρίση. Ο νεαρός μέσος στο Βέλγιο με την Κορτράικ δεν έχει βρει ρυθμό καθώς ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, τους οποίους όμως δείχνει να έχει αφήσει πίσω. Προς το παρόν έχει αγωνιστεί σε 11 αγώνες.

Γιάννης Μυστακίδης

Ο Γιάννης Μυστακίδης πέρασε το πρώτο μισό της φετινής σεζόν στον ΠΑΣΓιάννινα. Ο νεαρός εξτρέμ αγωνίστηκε σε 10 αγώνες, πέτυχε ένα γκολ, ενώ αντιμετώπισε και προβλήματα με τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να προσφέρει ακόμα περισσότερο στην ομάδα της Ηπείρου.

Δημήτρης Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια να καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία αριστερά μπακ του πρωταθλήματος. Και την φετινή σεζόν με τον Ατρόμητο εντυπωσιάζει, όντας ένας από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Νταμίρ Κάναντι. Σε 18 αγώνες ο νεαρός οπισθοφύλακας έχει καταφέρει να μοιράσει πέντε ασίστ, ενώ είναι άψογος και στο αμυντικό κομμάτι. Παράλληλα αρχίζει να γίνεται και σταθερό μέλος της Εθνικής Ελλάδας.

Δημήτρης Χατζηισαΐας

Ένας ακόμα από τους βασικούς πυλώνες του εντυπωσιακού και φέτος Ατρόμητου. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας και την φετινή σεζόν συνθέτει μαζί με τον Σπύρο Ρισβάνη ένα εξαιρετικό δίδυμο κεντρικών αμυντικών. Ανίκητος στον αέρα, μυαλωμένος στο παιχνίδι του και με καίριες επεμβάσεις ο υψηλόσωμος στόπερ έχει αγωνιστεί σε 17 αγώνες μέχρι τώρα και μετρά μάλιστα και μία ασίστ.

Ευθύμης Κουλούρης

Η αποκάλυψη της φετινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ευθύμης Κουλούρης στον Ατρόμητο βρήκε χρόνο και χώρο για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και είναι εντυπωσιακός. Σε 17 αγώνες μέχρι τώρα στη σεζόν έχει βρει 14 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, έχει δώσει τρεις ασίστ και είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Super League Σουρωτή με 11 γκολ. Παράλληλα έκανε και ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδας.

Νίκος Μελίσσας

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Νίκος Μελίσσας αγωνίζεται στη Λαμία. Στο πρώτο μισό της σεζόν ο τερματοφύλακας της ομάδας της Φθιώτιδας έχει μετρήσει πέντε συμμετοχές, κρατώντας δύο clean sheets.

Παναγιώτης Δεληγιαννίδης

Ανάμεικτα συναισθήματα αφήνει στον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, το οποίο έκλεισε με θετικό πρόσημο. Το πρώτο διάστημα στον ΟΦΗ δεν πήρε ευκαιρίες αλλά από τον Νοέμβριο και μετά ο Νίκος Παπαδόπουλος του έδωσε φανέλα βασικού και αυτός σε έξι παιχνίδια στο δεξί άκρο της άμυνας ήταν εξαιρετικός, σκοράροντας μάλιστα και δύο γκολ.

Μάρκο Μιχόγεβιτς

Είναι μία από τις σταθερές επιλογές στην άμυνα του ΟΦΗ τη φετινή σεζόν. Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς  έχει πραγματοποιήσει ήδη 12 συμμετοχές σε Super League Σουρωτή και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ μοίρασε και μία ασίστ.

Μανώλης Πατράλης

Ο Μανώλης Πατράλης έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Στάικου Βεργέτηκαι είναι βασικός στη Δόξα Δράμας, έχοντας αγωνιστεί σε εννέα αγώνες μέχρι τώρα στη σεζόν. Μετά την περσινή καλή χρονιά που είχε με τον Πλατανιά, ο Πατράλης δείχνει πιο ώριμος και βελτιώνει συνεχώς το παιχνίδι του, σε μία θέση μάλιστα που κυριαρχούν οι πιο έμπειροι παίκτες.

Ιλία Μαρκόφσκι

Γεμάτη σεζόν μέχρι στιγμής για τον Ιλία Μαρκόφσκι. Ο νεαρός Ουκρανός επιθετικός έχει φορέσει τη φανέλα του Αιγινιακού σε 11 αγώνες, σκοράροντας μάλιστα και ένα γκολ και αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στις πρώτες επαγγελματικές συμμετοχές στη χώρα μας.

Κρίστι Κούστα

Έκανε πρεμιέρα με γκολ, πρόλαβε να αγωνιστεί σε δύο ακόμα παιχνίδια και έκτοτε ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Ο Κρίστι Κούστα δεν έχει καταφέρει να δείξει το ταλέντο στον Αιγινιακό καθώς παραμένει εδώ και 2,5 μήνες εκτός δράσης.

Γκιόργκο Μούτσα

Ο Γκιόργκο Μούτσα αγωνίστηκε μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕ Καραϊσκάκη και έκτοτε έχει μείνει στον πάγκο πίσω από τον πιο έμπειρο Μανώλη Στεφανάκο.

Γιώργος Κάκκο

Δυναμικά ξεκίνησε τη σεζόν ο Γιώργος Κάκκο με τη φανέλα της ΑΕΚαραϊσκάκη. Ο Αλβανός εξτρέμ έπαιξε σε 10 αγώνες, μετρώντας δύο γκολ και μία ασίστ.

Χρήστος Παπαδόπουλος

Ο νεαρός Χρήστος Παπαδόπουλος δεν έχει καταφέρει να πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής στην ΑΕ Καραϊσκάκη. Ο βραχύσωμος εξτρέμ έπαιξε σε έξι αγώνες, στους περισσότερους σαν αλλαγή, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει ή να δημιουργήσει κάποιο τέρμα.

Νικόλας Ματθαίου

Μετά την περσινή του περιπέτεια στην Ανόρθωση, ο Νικόλας Ματθαίουεπέστρεψε φέτος στην Ελλάδα και παραχωρήθηκε δανεικός στην ΑΕΚαραϊσκάκη. Ο Κύπριος εξτρέμ ξεκίνησε μουδιασμένα τη σεζόν αλλά πλέον δείχνει να έχει προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα, ανεβάζει συνεχώς την απόδοσή του και στο δεύτερο μισό περιμένει να πάρει περισσότερο χρόνο από τις επτά συμμετοχές και τα 198 αγωνιστικά λεπτά που έχει μέχρι τώρα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button