Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι «σαχλαμάρες» του μάνατζερ του Χνιντ

Ο Τυνήσιος χαίρει μεγάλης εκτίμησης εντός ΑΕΚ και είναι τελείως άκυρα τα καμώματα του μάνατζερ του.

Ο Τυνήσιος χαίρει μεγάλης εκτίμησης εντός ΑΕΚ και είναι τελείως άκυρα τα καμώματα του μάνατζερ του.

Στην υπόθεση του Τυνήσιου διεθνή στόπερ της ΑΕΚ, κολλάει το «δουλειά δεν είχε ο διάολος …». Και γενικώς η υπόθεση δεν «κολλάει» πουθενά. Είθισται να βλέπουμε παράπονα από ποδοσφαιριστές που είναι εμφανές πως παραγκωνίζονται. Ο Χνιντ δεν παραγκωνίζεται. Δεν έχει παίξει στην Ευρώπη είναι αλήθεια, αλλά στην Ελλάδα έχει ήδη αρκετά παιχνίδια.

Αλλά δεν είναι τόσο αυτό, όσο το γεγονός πως για τον παίκτη υπάρχει πάρα πολύ θετικό κλίμα, σε διοικητικό επίπεδο στην ΑΕΚ. Ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης, άλλα διοικητικά στελέχη, ο Ίλια Ίβιτς, όλοι θεωρούν πως ο Χνιντ είναι ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική και θεωρούν επιτυχία την μεταγραφή του. Και ο Καρέρα, δεν τον έχει και για πέταμα ακριβώς.

Όμως με τις «σαχλαμάρες» του μάνατζερ του, ο Νασίμ κινδυνεύει να πάθει ζημιά. Με τον …αυτόματο και χωρίς να έχει κακή πρόθεση κανείς. Δεν είναι και το πιο ωραίο, ειδικά σε αυτή την ΑΕΚ, κάποιος να επιχειρεί να επιβάλλει την παρουσία ενός παίκτη στο βασικό σχήμα, με δηλώσεις. Και είναι πραγματικά κρίμα, από την στιγμή που για τον παίκτη υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη θετική διάθεση.

Κι εντός ομάδας, ο Χνιντ που επίσης είναι πολύ συμπαθής, κινδυνεύει να δημιουργήσει τις λάθος εντυπώσεις. Πως θα νιώθουν δηλαδή οι συμπαίκτες του, όταν βλέπουν κάποιον συνάδελφο τους να εμφανίζεται μέσω του μάνατζερ του να απαιτεί με δηλώσεις θέση στην βασική ενδεκάδα;

Σε κάθε περίπτωση από πλευράς ΑΕΚ ξεκαθαρίστηκε έγκαιρα πως ούτε είναι προς συζήτηση ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ούτε φυσικά θα μπει σε διαπραγμάτευση με τον μάνατζερ του, η θέση του στα πλάνα του προπονητή. Από την Ένωση θα γίνει προσπάθεια να ξεχαστεί το θέμα το συντομότερο δυνατό κι αυτό για να προστατευθεί ο παίκτης, στον οποίο κανείς δεν καταλογίζει κακή πρόθεση. Μακάρι και ο ατζέντης του Χνιντ, να δώσει γρήγορα τέλος σε αυτή την «σαχλαμάρα».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button