ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έκανε πρόβα… τα “κυανόλευκα” ο Τζαγκόεφ!

Μπορεί ακόμη να μην αποτελεί και με τη "βούλα" ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία καθώς απομένει η υπογραφή του συμβολαίου του, ωστόσο ο Άλαν Τζαγκόεφ ντύθηκε ήδη στα κυανόλευκα με τον Πίτι να τροφοδοτεί τους ακολούθους του στα social media με μία σέλφι.

Μπορεί ακόμη να μην αποτελεί και με τη “βούλα” ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία καθώς απομένει η υπογραφή του συμβολαίου του, ωστόσο ο Άλαν Τζαγκόεφ ντύθηκε ήδη στα κυανόλευκα με τον Πίτι να τροφοδοτεί τους ακολούθους του στα social media με μία σέλφι.

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής βρίσκεται από χθες βράδυ στη πόλη μας, σήμερα πέρασε τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και το απόγευμα στις 20:00 θα μεταβεί στα γραφεία της ομάδας στην Πλατεία Ελευθερίας για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια να αποθεωθεί από τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Τζαγκόεφ πέρασε από το προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης για να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και ο Πίτι, απαθανάτισε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, με τα κυανόλευκα!

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Διαβάστε επίσης

Back to top button