Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο στόχαστρο της Νίκης Βόλου ο Γκαραβέλης!

Ο Θανάσης Γκαραβέλης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Λαμία και φαίνεται πως δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Θανάσης Γκαραβέλης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Λαμία και φαίνεται πως δεν θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γκαραβέλης και Ταΐρης ήταν τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο «τραπέζι» για τη θέση του τερματοφύλακα στη Νίκη Βόλου. Παράλληλα εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις για τον «άσο» από τους «κυανόλευκους».

Η αποχώρηση του Βλάντιμιρ Μπάγιτς δημιούργησε κενό στη θέση του τερματοφύλακα. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής επαναπατρίστηκε για λογαριασμό της Νάπρεντακ Κρούσεβατς και πλέον η διοίκηση της ΠΑΕ έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός πορτιέρο.

Ήδη έπεσαν στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα για το συγκεκριμένο πόστο. Πρώτο αυτό του Θανάση Γκαραβέλη, ο οποίος έχει ξαναπεράσει από τα μέρη μας.

Ο 30χρονος γκολκίπερ φόρεσε τη φανέλα του Βόλου τη διετία 2019-2020 και 2020-2021 καταγράφοντας συνολικά 38 συμμετοχές. Εκεί φανέρωσε όλες τις πτυχές των δυνατοτήτων του, με αποτέλεσμα και η επόμενη ομάδα του να είναι από τη Σούπερ Λιγκ.

Αυτή ήταν η Λαμία, την εστία της οποίας υπερασπίστηκε από το 2021 μέχρι σήμερα. Στο συγκρότημα της Φθιώτιδας ο Θανάσης Γκαραβέλης είχε τον έντονο συναγωνισμό του Μπόγιαν Σαράνοφ. Παρόλα αυτά κατόρθωσε να κάνει 28 συμμετοχές. Η υπόθεσή του είναι δύσκολη, καθώς αφενός το κασέ του είναι υψηλό, αφετέρου είναι λογικό να έχει προτεραιότητά τη Σούπερ Λιγκ.

πηγή: e-thessalia.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button