Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Βόμβες» Ρουμενίγκε κατά ESL: «Θέλουν να λύσουν το πρόβλημα του χρέους τους»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν άσκησε σκληρή κριτική στις ομάδες που επέλεξαν το δρόμο της European Super League.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν άσκησε σκληρή κριτική στις ομάδες που επέλεξαν το δρόμο της European Super League.

Την ελπίδα, έστω και τώρα, να… βάλουν κάποια μεγάλα κλαμπ μυαλό και να μην αποσχιστούν από την UEFA δημιουργώντας τη δική τους κλειστή λίγκα εξέφρασε ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε.

«Δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στη European Super League. Είμαστε ευχαριστημένοι με τις διοργανώσεις που συμμετέχουμε και δεν ξεχνάμε την ευθύνη που έχουμε απέναντι στους φιλάθλους, οι οποίοι είναι ενάντια σε αυτή την αλλαγή, αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικά», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν και πρόσθεσε:

«Ελπίδα μου είναι να βρεθεί ακόμη και τώρα μια λύση, γιατί η Super League πλήττει όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πρέπει να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο. Ήρθε η ώρα για λιγότερη αλαζονεία στο ποδόσφαιρο. Με την Super League κάποιες ομάδες θέλουν να λύσουν το πρόβλημα του χρέους τους, που έγινε ακόμη μεγαλύτερο με την πανδημία. Δεν είναι όμως αυτός ο τρόπος.

Δεν γίνεται να ζητάμε περισσότερα λεφτά για να δίνουμε όλο και περισσότερα σε παίκτες και ατζέντηδες. Όλοι μας έχουμε κάνει υπερβολικά έξοδα. Όλες οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο σκέφτονται να περιορίσουν τα έξοδά τους, μόνο στο ποδόσφαιρο μερικοί θεωρούν πως θα τα λύσουν όλα αυξάνοντας τα χρήματα».

πηγή: Sport-FM

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Διαβάστε επίσης

Back to top button