FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία… μέσα από το Football Manager!(update)

Δείτε τις καρτέλες των τεσσάρων μεταγραφών του ΠΑΣ Λαμία, στο Football Manager 2018 και ποια είναι τα στατιστικά τους.

Αρκετές φορές έχετε διαβάσει εδώ στο LamiaSports, άρθρα όπου χρησιμοποιούμε το Football Manager ως εργαλείο δουλειάς για να σας παρουσιάσουμε μεταγραφές του ΠΑΣ Λαμία αλλά και να σας δείξουμε και ποια είναι τα στατιστικά τους.

Το Football Manager είναι ένας προσομοιωτής προπονητικής όπου έχει άκρως ρεαλιστικά στοιχεία και στατιστικά ποδοσφαριστών, ομάδων, προπονητών και τα λοιπά.

Σήμερα και για ακόμη μία φορά, θα δούμε τις καρτέλες τεσσάρων ποδοσφαιριστών που ήρθαν τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΣ Λαμία.

Ας ξεκινήσουμε:

Γιώργος Μπαντής

Ο Γιώργος Μπαντής, είναι ένας αρκετά έμπειρος τερματοφύλακας και αυτό φαίνεται και μέσα το FM2018. Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν είναι τα αντανακλαστικά του στο «13», έκταση άλματος στο 12, το μήκος βολέ στο 12 αλλά και το μπλοκάρισμα στο 12.

Η γενναιότητά του είναι στο 14, όπως και η αποφασιστικότητα. Επίσης, ο Μπαντής έχει 12 στην ηγετική ικανότητα, στην ομαδικότητα και στην τοποθέτηση.

Τέλος, η φυσική του αντοχή είναι στο 14, ενώ η έκταση άλματος στο 13.

Γιάννης Σκόνδρας

Ο Γιάννης Σκόνδρας αποτελούσε κάποτε και αυτός ένα σπουδαίο wonderkid στο Football Manager. Έτσι τα στατιστικά του είναι ανεβασμένα αρκετά και όχι άδικα, αφού μιλάμε για έναν πολύ ικανό ποδοσφαιριστή.

Ο Σκόνδρας κοιτώντας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά θα δούμε πως έχει 13 στην εκτέλεση πλαγίων άουτ και στο μαρκάρισμα. Στο τάκλιν, το οποίο είναι σημαντικό στατιστικό για έναν αμυντικό, έχει 12 ενώ στη σέντρα μιας και μιλάμε για δεξιό μπακ έχει 11.

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά βλέπουμε ότι αυτό που ξεχωρίζει είναι η αποφασιστικότητά του, που βρίσκεται στο 16. Η γενναιότητα είναι στο 15, όπως και η εργατικότητα. Η ηγετική του ικανότητα έχει φτάσει το 14.

Στα σωματικά χαρακτηριστικά, ο Σκόνδρας είναι ένα πραγματικό τέρας. Έχει 12 στην ευκινησία, την έκταση άλματος και την ισορροπία, ενώ 13 έχει στην επιταχυνση και στην ταχύτητα. Στην αντοχή και στη δύναμη έχει 14 ενώ 15 έχει στην φυσική αντοχή.

Χακίμ Μαστούρ

Τι να πεις τώρα για αυτόν τον ποδοσφαιριστή, όταν αναφέρεις το Football Manager;;; Ήταν απλά για αρκετά χρόνια το απόλυτο wonderkid, ένας ποδοσφαιριστής θρύλος του παιχνιδιού από τα 14 του χρόνια.

Τώρα, θα φορά τα «κυανόλευκα» και πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του.

Ο Μαστούρ έχει 16 στη ντρίμπλα, 14 στην πρώτη επαφή, 17 στην τεχνική κατάρτιση, ενώ έχει 12 στα μακρινά σουτ, 13 στις εκτελέσεις φάουλ και 11 στις σέντρες και στις πάσες.

Και είναι μόλις 20 χρονών…

Στα ψυχικά χαρακτηριστικά βλέπουμε ότι αυτό που ξεχωρίζει είναι το φυσικό ταλέντο το οποίο είναι στο 18!!!

Στα σωματικά του προσόντα δεν θα δούμε κάτι το τρααγικό, μιας και παίζει ρόλο η ηλικία του. Έχει 15 στην επιτάχυνση, 14 στην ευκινησία και την ταχύτητα αλλά και 12 στη φυσική αντοχή.

Τάσος Καραμάνος

Τέλος έχουμε τον Τάσο Καραμάνο. Ο Καραμάνος ήταν και αυτός αρκετά καλός σε προηγούμενα Manager, με πολύ καλά στατιστικά και για αυτό άλλωστε έφτασε να παίζει στον Ολυμπιακό.

Ρίχινοντας μια ματιά στα στατιστικά του δούμε ότι ο Έλληνας επιθετικός έχει 12 στις εκτελέσεις πέναλτι, στις κεφαλιές και στην πρώτη επαφή. Έχει 14 στα τελειώματα που είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό, ενώ 11 έχει στην ντρίμπλα και στην τεχνική κατάρτιση.

Στα ψυχικά του στατιστικά βλέπουμε ότι το μεγαλύτερο βαθμό τον έχει στο φυσικό ταλέντο έχοντας 14. Κατά τα άλλα 12 έχει στην αντίληψη, στην εργατικότητα, στην συγκέντρωση ενώ 13 έχει στην ομαδικότητα.

Τέλος, στα σωματικά του προσόντα βλέπουμε ότι πρώτο είναι η αντοχή με 14 και η ταχύτα με 13. Στα άλλα έχει 12 στη δύναμη, στην ευκινησία, στην ταχύτητα και στη φυσική αντοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button