Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Περιμένει Σένκεφελντ-Βέλεθ ο Μπόλονι

Τα πλάνα του για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό καταστρώνει ο Ρουμάνος τεχνικός, αλλά περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των δύο στόπερ του.

Τα πλάνα του για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό καταστρώνει ο Ρουμάνος τεχνικός, αλλά περιμένει να διαπιστώσει την κατάσταση των δύο στόπερ του.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Λάζλο Μπόλονο ελπίζει πως θα καταστρώσει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι με περισσότερους διαθέσιμους παίκτες.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν ο Μπαρτ Σένκεφελντ που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ο Φραν Βέλεθ, αφού ένας από τους δύο θα αποτελέσει καλώς εχόντων των πραγμάτων τον παρτενέρ του Πούγγουρα στο κέντρο της «πράσινης» άμυνας.

Χθες ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε θεραπεία, με τα δεδομένα να αναφέρουν πως θα προπονηθεί με την ομάδα πριν από το τέλος της εβδομάδας.

Όσον αφορά τον Ισπανό άσο, αυτός γυμνάστηκε και χθες ατομικό, έχοντας κάποιες ενοχλήσεις, και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα προλάβει και εκείνος το ματς με τον Παναιτωλικό.

Στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού έχει τεθεί και ο Αγιούμπ, ο οποίος συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις του «τριφυλλιού».

Ο Σαβιέρ, από την πλευρά του, έκανε θεραπεία, ενώ το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Χατζηθεοδωρίδης και Μπεκ. Ειδικό πρόγραμμα έκανε ο Μολό.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button