Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός-ΟΦΗ: Εδραίωση για παραμονή και πλέι οφ

Το «τρίποντο» για την ασφάλεια της παραμονής θέλει ο Ιωνικός, τη νίκη με την οποία θα διατηρήσει τις ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ ο ΟΦΗ. #slgr #ionikosfc #oficretefc #playoff #slgrinterwetten #season2021_2022 #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία

Το «τρίποντο» για την ασφάλεια της παραμονής θέλει ο Ιωνικός, τη νίκη με την οποία θα διατηρήσει τις ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ ο ΟΦΗ. #slgr #ionikosfc #oficretefc #playoff #slgrinterwetten #season2021_2022 #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία

Με την αναμέτρηση Ιωνικός-ΟΦΗ ανοίγει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Cosmote Sport 3).

Οι γηπεδούχοι θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν ασφαλείς στην υπόθεση παραμονή, ενώ οι Κρητικοί θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να διατηρήσουν βάσιμες ελπίδες συμμετοχής στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Η σπουδαία νίκη του Ιωνικού στην Τρίπολη, δεύτερη στη σεζόν εκτός έδρας και πρώτη σε ταξίδι του, τον έκανε να νιώθει ακόμα πιο ασφαλής με την απόσταση από τις επικίνδυνες θέσεις. Οι επτά βαθμοί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, χάνοντας μόνο από τον Ολυμπιακό, ήταν ικανοποιητική συγκομιδή μετά από πέντε ήττες.

Για έκτη φορά ο ΟΦΗ κατάφερε να μην χάσει παιχνίδι, που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στο Περιστέρι μάλιστα ο Ατρόμητος προηγήθηκε 2-0 και ο ΟΦΗ ισοφάρισε. Αυτές οι έξι φορές είναι περισσότερες από κάθε άλλης ομάδας.

Προϊστορία

Ο ΟΦΗ υπερέχει σε νίκες του Ιωνικού στην κατηγορία, τόσο γιατί όταν ανέβηκε το 1989 ο Ιωνικός η ομάδα της Κρήτης ήταν δυνατή, αλλά και γιατί ο ΟΦΗ έχει καλό σερί και στα τελευταία παιχνίδια. Έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους, ενώ είναι αήττητος στα επτά τελευταία. Μάλιστα αν υπολογίσουμε και τα παιχνίδια των επόμενων κατηγοριών, ο ΟΦΗ είναι αήττητος στα 13 τελευταία μεταξύ τους. Ο Ιωνικός κέρδισε για τελευταία φορά στις 22 Μάϊου 2004 με 2-1 στο Ηράκλειο (58’ σουτ Κουτσουρές – 17’ σουτ Φρούσος, 55’ σουτ Φρούσος). Από τότε ο ΟΦΗ έχει πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες.

Οι συνθέσεις

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Μύγας, Κιάκος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Ρομαό, Κάνιας, Ντάσιο, Άοσμαν, Ματσούκας, Μάντζης.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Βούρος, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Νέιρα, Γκαγέγκος, Λάμπρου, Τσιλιανίδης, Φελίπε.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ευαγγέλου, με βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη, Κωσταρά και τέταρτο τον κ. Περράκη. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Φωτιάς, Σαμοΐλης.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button