Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Καταγγελία από την ομάδα Αχιλλέα Δομοκού!(pics)

Έντονα παράπονα από τους ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Δομοκού, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας του γηπέδου της ομάδας.

Η ομάδα του Δομοκού ανήρτησε ανακοίνωση στον λογαριασμό της στο Facebook εκφράζοντας τα παράπονά τους… για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας του γηπέδου όπου προπονείται και αγωνίζεται.

Διαβάστε την ανακοίνωση έτσι όπως δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Αχιλλέα Δομοκού καθώς δείτε και τις φωτογραφίες από το γήπεδο:

Οι παίχτες του Αχιλλέα Δομοκού θέλουν να καταγγείλουν την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου τους. Από την αρχή της χρονιάς παρακαλούμε τον συντηρητή να κάνει σωστά την δουλειά του και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες! Ο συγκεκριμένος συντηρητής κατ’ επανάληψη δημιουργεί διαφορά προβλήματα που αφορούν την κατάσταση που βρίσκεται αυτήν την στιγμή το γήπεδο. Το κούρεμα του γρασιδιου δεν γίνεται στον σωστό χρόνο με αποτέλεσμα να τραυματιζομαστε ή να χάνουμε προπονήσεις. Η διαγραμμηση από τον συγκεκριμένο συντηρητή δεν γίνεται με τον προβλεπόμενο τρόπο. Οι μετακινήσεις των παιχτών γίνονται από Λαμία, από Γούρα και από άλλα γύρω χωριά με την προσωπική οικονομική επιβάρυνση καί με τον κίνδυνο των σωματικών βλαβών λόγο της πυκνής βλάστησης. Επιθυμούμε ως παίχτες της ομάδας μας τα παραπάνω προβλήματα να επιλυθούν, οι αρμόδιοι να λάβουν γνώση της δουλειάς του συγκεκριμένου ατόμου και να πράξουν τα αναμενόμενα. Εμείς ως ομάδα έχουμε βάλει έναν στόχο και δεν θέλουμε να σταθούν εμπόδιο τέτοιους είδους προβλήματα όπως τα παραπάνω για την επίτευξη του.

Από αρχηγό και παίχτες #Αχιλλέα_Δομοκού

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button