Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έδωσε το «οκ» ο Πάρντιου για την απόκτηση δύο φορ!

Δύο επιθετικούς που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα έχει εγκρίνει ο Άλαν Πάρντιου, έπειτα από σχετικές εισηγήσεις του τμήματος σκάουτινγκ του Άρη. #slgr #arisfc #AlanPardew #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Δύο επιθετικούς που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα έχει εγκρίνει ο Άλαν Πάρντιου, έπειτα από σχετικές εισηγήσεις του τμήματος σκάουτινγκ του Άρη.

Λύση στο σκοράρισμα του Άρη καλείται να δώσει η διοίκηση της ομάδας και ήδη έχει ξεκινήσει από μεριάς τμήματος σκάουτινγκ η σχετική αναζήτηση.

Όπως προκύπτει, στο «κίτρινο» στρατόπεδο έχουν ξεχωρίσει δύο επιθετικούς μετά από σχετική έγκριση του Άλαν Πάρντιου που έχει τσεκάρει τους παίκτες που έχουν προταθεί.

Πρόκειται για δύο ψηλούς φορ, αφού ο Βρετανός προπονητής θέλει «κορμιά» στην αντίπαλη άμυνα, και ήδη ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει ξεκινήσει τις επαφές με τους υποψήφιους στόχους. Στόχος είναι να έρθει ένας εκ των δύο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι οι Θεσσαλονικείς θα τρέξουν τις εξελίξεις με τους Μαντσίνι και Χαΐροβιτς, τους οποίους θέλουν να πουλήσουν για να μπορέσουν παράλληλα να κερδίσουν ένα μέρος από την αξία των παικτών που (δεδομένα) δεν υπολογίζονται.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button