Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Εξετάζει Πάου Τόρες η Μάντσεστερ Γ.

Την εξαιρετική επιλογή του αρχηγού της Βιγιαρεάλ, Παού Τόρες, φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει να λύσει τα μεγάλα αμυντικά προβλήματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δέχεται εύκολα γκολ, έχοντας στο παθητικό της 14 γκολ στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές της Premier League, και ο Νορβηγός τεχνικός εξετάζει διάφορες λύσεις, ώστε να ενισχύσει τους «κανονιέρηδες» την προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ ο Σόλσκιερ δεν σκέφτεται πλέον την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Λειψίας, Νταγιό Ουπαμεκανό, ο οποίος κοστίζει 60 εκατ. ευρώ, με τον 20χρονο Γάλλο αμυντικό να είναι στις τελικές επαφές με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά εξετάζει την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Βιγιαρεάλ, Πάου Τόρες, για τον οποίο ενδιαφέρονται τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι.

Επίσης στη λίστα του Σόλσκιερ είναι και ο Νταν Αξελ Ζαγκαντού της Ντόρτμουντ. Ο 21χρονος Γάλλος, που αποκτήθηκε το 2017 από την Παρί Σεν Ζερμέν, κοστίζει λιγότερα, περίπου 40 εκατ. ευρώ, ενώ μπορεί με την ίδια άνεση να παίξει τόσο κεντρικός αμυντικός, όσο και αριστερός μπακ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button