Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Αζάρ έχει να σκοράρει τρία χρόνια στο Champions League

Δεν τα λες και λίγα...

Όταν έγινε η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ίντερ ήταν τα φαβορί για πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης από τον 2ο όμιλο και η Γκλάντμπαχ με την Σαχτάρ Ντόνετσκ τα αουτσάϊντερ.

Μετά την ολοκλήρωση των πρώτων τριών αγωνιστικών, η κατάσταση έχει αντιστραφεί, με τους Γερμανούς και τους Ουκρανούς να καταλαμβάνουν τις δύο προνομιούχες θέσεις, ακολουθούμενοι από τους «μερένχες» και τους «νερατζούρι».

Μάλιστα, απόψε (22:00) η Ίντερ θα υποδεχθεί τους Μαδριλένους, σε μία αναμέτρηση κρίσιμη για την πορεία των δύο ομάδων στο Champions League. Στην προσπάθεια της Ρεάλ για θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Μιλάνο, ο Ζινεντίν Ζιντάν θα έχει στην διάθεση του και τον Εντέν Αζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός επιστρέφει μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων, λόγω τραυματισμού, και, σε περίπτωση που αγωνισθεί, θα επιχειρήσει να σταματήσει ένα αρνητικό ρεκόρ.

Ειδικότερα, ο βραχύσωμος άσος θα επιδιώξει να πετύχει γκολ και να βάλει τέλος σε τρία χρόνια «ανομβρίας», καθώς έχει να σκοράρει σε αγώνα του Champions League από τις 22 Νοεμβρίου 2017 και την αναμέτρηση της Τσέλσι -στην οποία έπαιζε τότε- με αντίπαλο την Καραμπάχ.

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο του 2ου ομίλου και μετά από τρεις αγώνες, η Γκλάντμπαχ έχει συγκεντρώσει πέντε βαθμούς, η Σαχτάρ Ντόνετσκ και η Ρεάλ Μαδρίτης από τέσσερις και η Ίντερ μόλις δύο βαθμούς.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button