Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Το «Last Dance» των Χριστόπουλου και Τσιγκόλη και το γκολ του Πέππα! (φωτογραφίες)

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας η Α.Ε Καλυβίων υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου στο γήπεδο «Αλέκος Παπαγεωργίου».

Στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄Φθιώτιδας η Α.Ε Καλυβίων υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου στο γήπεδο «Αλέκος Παπαγεωργίου».

Με ένα γκολ του Γιώργου Πέππα στο 57΄ο Οπούντιος Μαρτίνου απέδρασε από το γήπεδο «Αλέκος Παπαγεωργίου» κερδίζοντας με 0-1 σκορ την Α.Ε Καλυβίων.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε έπειτα από προσωπική ενέργεια του Ζαφειρόπουλου από τα δεξιά, με τον εξτρέμ του Οπούντιου να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Πέππα και αυτός με πλασέ έκανε το 0-1 το οποίο παρέμεινε έως το τέλος του ματς.

Ο Ζαφειρόπουλος είχε άλλες δύο καλές ευκαιρίες να χριστεί και αυτός σκόρερ όμως δεν κατάφερε σε καμία από τις δύο προσπάθειες να βρει δίχτυα.

Για την Α.Ε Καλυβίων είχε δοκάρι ο Μιχαήλ, ο οποίος εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του προς το τέλος του ματς, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Το «Last Dance» δύο εξαιρετικών παιδιών και σπουδαίων ποδοσφαιριστών!

Το σημερινό παιχνίδι για την Α.Ε Καλυβίων ήταν το τελευταίο της σεζόν καθώς για την 30η αγωνιστική δεν θα δώσει αγώνα καθώς αγωνίζεται με το Ρεγγίνι που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ήταν όμως και το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα των δύο εκ των αρχηγών της Α.Ε.Κ, του Δημήτρη Χριστόπουλου και του Ορέστη Τσιγκόλη.

Αμφότεροι «κρέμασαν» τα παπούτσια τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι και όταν έγιναν αλλαγή χειροκροτήθηκαν απ΄όλους τους φίλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Δύο εξαιρετικά παιδιά, δύο απίστευτοι χαρακτήρες και δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που τα έδωσαν όλα για την ομάδα της καρδιάς τους, την Α.Ε Καλυβίων!

Τo LamiaSports τους εύχεται καλή συνέχεια σε ότι κάνουν από εδώ και πέρα εκτός του ποδοσφαίρου αλλά και σε προσωπικό επίπεδο!

Δείτε το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης:

Διαβάστε επίσης

Back to top button