Άλλα αθλήματα

Στις 19 Ιανουαρίου 2021 θα αγωνιστεί στη Λιόν απέναντι στη Βιλερμπάν ο Ολυμπιακός.

Η ΔΟΕ επέβαλε αποκλεισμό -αναδρομικά- από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012 σε  δύο αθλητές και μία αθλήτρια της άρσης βαρών από τη Ρουμανία, αφού μετά την επανεξέταση δειγμάτων ούρων διαπιστώθηκε η χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η ΔΟΕ επέβαλε αποκλεισμό -αναδρομικά- από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου του 2012 σε  δύο αθλητές και μία αθλήτρια της άρσης βαρών από τη Ρουμανία, αφού μετά την επανεξέταση δειγμάτων ούρων διαπιστώθηκε η χρήση απαγορευμένων ουσιών. Μάλιστα, οι δύο από αυτούς είχαν κατακτήσει μετάλλια, τα οποία θα κληθούν να επιστρέψουν, καθώς τα αποτελέσματά τους στους Αγώνες ακυρώθηκαν.

Στους άνδρες ο Ραζβάν Μάρτιν, 28 ετών, είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 69κ, ενώ στις γυναίκες η 31χρονη Ροξάνα Κόκος είχε πάρει ασημένιο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία.

Χωρίς ιδιαίτερη διάκριση μετείχε στους αγώνες ο 31χρονος Γκάμπριελ Σινκραϊάν στην κατηγορία των 85κ, ο οποίος όμως, όπως και οι Μάρτιν, Κόκος διαπιστώθηκε ότι έκαναν χρήση των απαγορευμένων ουσιών μετενολόνη και στανοζολόλη.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button