Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δεν άφησαν στην πρώην σύντροφο του Μαραντόνα να τον αποχαιρετήσει (vids)

Η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ρόσιο Ολίβα, μόλις ενημερώθηκε για τον θάνατο του αγαπημένου της, μετέβη το βράδυ της Τετάρτης (25/11) στο σπίτι όπου είχαν τη σορό του για να τον αποχαιρετήσει.

Η πρώην σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ρόσιο Ολίβα, μόλις ενημερώθηκε για τον θάνατο του αγαπημένου της, μετέβη το βράδυ της Τετάρτης (25/11) στο σπίτι όπου είχαν τη σορό του για να τον αποχαιρετήσει. Εκεί όμως δεν της επέτρεψαν την είσοδο με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα.

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται ολόκληρος ο πλανήτης από τον θάνατο του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών, ύστερα από ανακοπή καρδιάς. Οι ώρες για την οικογένεια του και τα συγγενικά του πρόσωπα είναι ιδιαίτερα δύσκολες…

Η σορός του θρύλου του ποδοσφαίρου πριν μεταφερθεί στην Casa Rosada, ήταν στην οικία του. Εκεί όπου μετέβη εσπευσμένα η πρώην σύντροφος του Ρόσιο Ολίβα για να τον αποχαιρετήσει. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε, καθώς οι άνθρωποι ασφαλείας που ήταν έξω από το σπίτι του Ντιεγκίτο την ενημέρωσαν πως δεν μπορούν να της επιστρέψουν την είσοδο.

«Αυτές οι αποφάσεις για το ποιος μπορεί να τον δει, παίρνονται από την Κλαούντια (πρώην σύζυγο του Μαραντόνα). Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει. Εχω κάθε δικαίωμα να πω αντίο στον Ντιέγκο. Ηρθα να δώσω στον πρώην σύντροφό μου ένα φιλί. Ήμουν η τελευταία σύζυγος του Ντιέγκο, αυτή που ζήτησε να δει. Σκεφτείτε λίγο για αυτόν που είναι νεκρός. “Ο κορυφαίος” βλέπει τα πάντα και πρόκειται να πληρώσουν γι’ αυτό», ήταν τα λόγια της στο τηλεοπτικό κανάλι C5N .

 

πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button