Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε απόδοση 5.50 στα ντέρμπι

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Καλημέρα και καλά κέρδη!

Πάμε και στο στοιχηματικό πρόγραμμα της Κυριακής με πολλά παιχνίδια, πολλές επιλογές και αρκετές παγίδες φυσικά. Στην Super League υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια σήμερα ξεκινώντας στις 16:00 και την αναμέτρηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό. Επίσης την ίδια ώρα στον Βόλο ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ-ΑΕΚ.

Στις 18:15 στην Κρήτη έχουμε το ΟΦΗ-ΠΑΣ Λαμία ενώ στις 20:30 το μεγάλο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”. Πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια όμως έχουμε και στην Ευρώπη. Στην Ιταλία ξεχωρίζουν τα παιχνίδια ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι στις 19:00 και το Ίντερ-Γιουβέντους στις 21:45.

Στην Γαλλία και την Ligue 1 υπάρχουν εφτά παιχνίδια με το ντέρμπι των “αιωνίων” Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν. Στην LaLiga υπάρχει φυσικά το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ στις 17:15 με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και η Μπαρτσελόνα δεν πατάει καλά ενώ η Ρεάλ έρχεται και από μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο Champions League απέναντι στην Σαχτάρ Ντονέτσκ.

Δες εδώ όλα τα σημερινά  ΣΗΜΕΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα και σήμερα κλασικά με πολλές επιλογές και μεγάλα παιχνίδια η αλήθεια είναι. Τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν σήμερα είναι στις 21:45 το Ιταλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ-Γιουβέντους και στις 22:00 το ντέρμπι ανάμεσα στον φτωχό Γαλλικό νότο και τους πλούσιους “πρωτευουσιάνους” με άλλα λόγια Μάρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν.

 Διαβάστε εδώ τo πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button