ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κούγιας: «Μόνο το βίντεο του Βόλος-Λαμία να δει ο Εισαγγελέας, δεν χρειάζεται κάτι άλλο»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην Εισαγγελική έρευνα για το Βόλος-Λαμία, τονίζοντας πως ο Εισαγγελέας φτάνει μόνο να δει το ματς.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην Εισαγγελική έρευνα για το Βόλος-Λαμία, τονίζοντας πως ο Εισαγγελέας φτάνει μόνο να δει το ματς.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια για την Εισαγγελική έρευνα για το Βόλος-Λαμία, ανέφερε τα εξής:

«Επιτέλους κάποιος εισαγγελέας, όχι βέβαια ο Λαΐνης, που υλοποιεί μόνο τα σχέδια Γιάννη Παπαδόπουλου -Μπλούνα – Δέδε, αποφάσισε να κάνει το καθήκον του.

Θα ζητήσω να εξεταστώ ως μάρτυρας.

Τώρα που η UEFA χαρακτήρισε το παιχνίδι στημένο περιμένω τις σχετικές ανακοινώσεις.

Μόνο το βίντεο του αγώνα να δει ο Εισαγγελέας που θα κάνει την προανάκριση, δεν χρειάζεται να δει τίποτα άλλο.

Είμαι περίεργος τι θα πει αυτός που εμφανίζεται στις εκπομπές του Θωμαΐδη και στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και αποφαίνεται ποιο παιχνίδι είναι στημένο και ποιο δεν είναι.

Λυπάμαι που θα στενοχωρήσω τον φίλο μου, αλλά πάνω απ’ όλα είναι το συμφέρον της ομάδος μου και το έργο με τις ομάδες «Μπαρτσελόνες» δεν θέλω να το ξαναδώ, ούτε σε play off, ούτε σε play out.

Μακάρι να ζητούσαν να εξεταστούν ως μάρτυρες και άλλοι έντιμοι συνάδελφοί μου ιδιοκτήτες ΠΑΕ και να τελειώνουμε με όλους αυτούς που ήρθαν στο ποδόσφαιρο, σε όλες τις κατηγορίες, μόνο για να κονομήσουν από στημένα παιχνίδια εις βάρος όλων υμών των «ηλιθίων» και το βρωμίζουν κάθε μέρα.

Εύχομαι να μην πάει άλλη μια ευκαιρία χαμένη και να εξαφανιστούν αυτές οι 5 ομάδες, που αναφέρονται στην Ολιστική Μελέτη της UEFA και έχουν στήσει τα 57 από τα 122 στημένα, που διαπίστωσε η UEFA.

Περιμένω ακόμη τους κ.κ. Σιμιτζόγλου και Λαΐνη και από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να ζητήσουν από την UEFA και τον κ. Αυγενάκη ποιες είναι αυτές οι 5 ΠΑΕ και ποια παιχνίδια έστησαν και να προχωρήσουν σε πειθαρχικές τιμωρίες και ποινικές διώξεις».

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button