FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία: Αυτοί… που τους συνδέουν!(pics)

ΑΕΚ vs ΠΑΣ Λαμία! Υπάρχουν κοινά σημεία στις δύο ομάδες; Ναι υπάρχουν! Το pre game show της σαββατιάτικης αναμέτρησης έχει ξεκινήσει και είναι εδώ στο LamiaSports.

Το pregame show της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία έχει ξεκινήσει από εχθές με το scout report της αντίπαλης ομάδας και σήμερα θα το συνεχίσουμε με την αναφορά σε ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει τη φανέλα των δύο συλλόγων.

Αυτή την στιγμή, στον ΠΑΣ Λαμία υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από την ομάδα της Ένωσης, το αντίθετο όμως δεν συμβαίνει. Δεν έχει κάποιον ποδοσφαιριστή η ΑΕΚ που να έχει παίξει μπάλα με τα χρώματα της Λαμίας.

Ας πάμε να δούμε όμως ποιοι είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που φοράνε αυτή την στιγμή τα «κυανόλευκα» αλλά έχουν περάσει και από τον «Δικέφαλο».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ:

Ο 30χρονος αμυντικός, Βασίλης Πλιάτσικας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Χαϊδαρίου όμως το 2005 μεταφέρθηκε στην ΑΕΚ όπου έμεινε για 4 ολόκληρα χρόνια.

Εκεί, αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη πριν αποχωρήσει το 2009 για να πάει στη Γερμανία και στην Σάλκε (23 συμμ. 1 γκολ).

Πλέον ο Πλιάτσικας φοράει τη φανέλα της Λαμίας, έχει κερδίσει θέση βασικού στα σέντερ μπακ μαζί με τον Αντέτζο και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει για μία ακόμη φορά την παλιά του ομάδα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: 

Ο δεύτερος (και τελευταίος) της λίστας είναι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Η ιδιαιτερότητα στην περίπτωση του Σταύρου είναι πως ανήκει ακόμη στην ΑΕΚ, μιας και αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΣ Λαμία.

Ο 26χρονος άσσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από το Αίγιο ενώ σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα εφτασε να παίζει στην Παναχαϊκή και τον Απόλλων Σμύρνης. Μετά από έναν δανεισμό στη Βέροια, η ΑΕΚ τον είδε και τον αγόρασε.

Με την Ένωση έχει αγωνιστεί μόλις 2 φορές, αλλά έχει πάρει και μέρος σε καλοκαιρινές προετοιμασίες της ομάδας αλλά έχει παίξει και σε φιλικά της.

Πλέον, εδώ και δύο χρονιές φοράει τα «κυανόλευκα» και εκτός αυτού είναι και ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Με τον ΠΑΣ έχει αγωνιστεί 48 παιχνίδια ενώ έχει σημειώσει 2 γκολ και 5 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button