ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

Παγώνη: «Κομβική η πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη – Ανησυχητικοί οι αριθμοί νεκρών και διασωληνωμένων»

Ως «κομβική εβδομάδα» για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό, χαρακτήρισε το διάστημα 7 - 14 Δεκεμβρίου, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Ως «κομβική εβδομάδα» για τις εξελίξεις σχετικά με τον κορωνοϊό, χαρακτήρισε το διάστημα 7 – 14 Δεκεμβρίου, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, η κυρία Παγώνη ανέφερε: «Περίπου 7 – 14 Δεκεμβρίου είναι η κομβική εβδομάδα», ενώ αναφορικά με την άρση του lockdown τόνισε πως «είναι δύσκολο να ανοίξουν όλα». Παράλληλα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σημείωσε ότι είναι «ανησυχητικοί οι αριθμοί νεκρών και διασωληνωμένων» και πως υπάρχει μείωση στα κρούσματα «όμως δεν έχουμε φτάσει σε τέτοιο βαθμό που μπορούμε να ανοίξουμε».

Όσον αφορά στη θεραπεία που ακολούθησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος, και τις δηλώσεις της σχετικά με το φάρμακο που ήρθε από τις ΗΠΑ, η κυρία Παγώνη είπε πως αυτές παρερμηνεύθηκαν δήλωσε: «Ο κάθε άνθρωπος είναι ίδιος για τους γιατρούς. Δεν υπάρχει διαχωρισμός. Η θεραπεία του Αρχιεπισκόπου είναι θέμα των γιατρών του… Μονοκλονεϊκές θεραπείες έχουμε κι εδώ».

Δείτε εδώ το βίντεο με το ρεπορτάζ

Πηγή: ethnos.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button