Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Πετάει… φλόγες η Ρόμα

Αρκετούς πλήρωσε το περασμένο διήμερο το Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα πάμε στα πιο… βαθιά, μιας και το Γιουρόπα παραδοσιακά είναι δυσκολότερο για προβλέψεις, ιδίως πριν τη σέντρα.

Αρκετούς πλήρωσε το περασμένο διήμερο το Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα πάμε στα πιο… βαθιά, μιας και το Γιουρόπα παραδοσιακά είναι δυσκολότερο για προβλέψεις, ιδίως πριν τη σέντρα. Πριν ξεκινήσουμε την επιλογή στο παιχνίδι μας, να ευχηθούμε καλή τύχη στους δυο «δικεφάλους», που θέλουν νίκες για να μπουν γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Εμείς θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι που θα γίνει στο «Κόνταντιν Ραντουλέσκου», ανάμεσα στην τοπική Κλουζ και την εξαιρετική το τελευταίο διάστημα Ρόμα, με τους Ιταλούς να θέλουν τη νίκη-πρόκριση, από τον όμιλο μαζί με ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Γιάνγκ Μπόις.

Στοίχημα αποδόσεις: Μπορεί η εικόνα πολλών ομάδων να είναι αλλαγμένη όταν αγωνίζονται στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως δεν γίνεται να αγνοήσουμε την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρόμα το τελευταίο διάστημα. Ακόμα και με αλλαγές, οι φιλοξενούμενοι είναι το μεγάλο φαβορί. Επιλέγουμε το διπλό στο 1.84 της novibet bonus.

ΚΛΟΥΖ: Με 4 βαθμούς στα 3 πρώτα ματς του ομίλου, ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για την Κλουζ, καθώς ναι μεν δεν κέρδισε εντός έδρας την Γιάνγκ Μπόις, όμως είναι ακόμα ορθάνοικτη η πρόκριση, μιας και έχει όσους βαθμούς έχουν οι Ελβετοί και 3 λιγότερους από τη Ρόμα. Οι Ρουμάνοι οφείλουν να προσέξουν τα νώτα τους στη ρεβάνς με τους Ιταλούς, καθώς ναι μεν οι φιλοξενούμενοι θα έχουν 23 αλλαγές, όμως δεν παύουν να είναι ανώτεροι σχεδόν σε όλους τους τομείς.

Αγωνιστικά Νέα: Σε ακόμη ένα ματς έχει αρκετά προβλήματα. Νοκ άουτ τέθηκε ο εμπειρότατος, Βινίσιους (Α, 2/0, 3/2) που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό. Από κει πέρα στα «πιτς» παραμένει ο Σέστορ (Α, 1/0, 6/0) που ως γνωστόν θα χάσει όλη τη σεζόν. Οι Μπεν Γιουσέφ (Α, 0/0) και Σοάρες (Μ, 3/0) δεν περιλαμβάνονται στη λίστα που έχει δηλώσει η Κλουζ στην UEFA, ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι Μανέα (Α, 2/0, 5/0) και Χομπάν (Μ, 1/0, 7/0).

Ενδιαφέρον Στατιστικά: 1 ήττα στα 8 πιο πρόσφατα στο UEL, Αήττητη σε 6 σερί εντός στο UEL, 3 σερί G/G εντός στο UEL

Προηγούμενο ματς:  Ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Αράντ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Χόρα στο 75′.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-4-2): Μπαλγκραντεάν – Καμόρα, Σούσιτς, Μπούρτσα, Λατοβλέβιτσι – Ντεάκ, Τζόκοβιτς, Περέιρα, Ιτου – Ροντόν, Ντεμπελγιού

Δείτε επίσης τις καλυτερες στοιχηματικες εταιρειες στην Ελλάδα

ΡΟΜΑ: Ακόμα μια νίκη για τη Ρόμα στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά υπέταξε με 3-0 την Πάρμα, φτάνοντας τις 4 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με γκολ 13-1. Μάλιστα, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Βερόνα, τρέχει ένα αήττητο σερί 10 αγώνων, με αρκετά καλή εικόνα. Στη Ρουμανία δεν ταξίδεψαν για διάφορους λόγους οι Φάτσιο, Παστόρε, Ζανιόλο, Σαντόν και Ιμπάνιες, όμως ο Φονσέκα έχει πολλές λύσεις που θα επιχειρήσουν να του δώσουν τη νίκη-πρόκριση στο Κλουζ.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λίστας ο Παστόρε (Μ.), ενώ τραυματίας παραμένει ο Τζανιόλο (Μ.). Ο Φονσέκα δήλωσε ότι δεν αποκλείεται να επιστρέψει σε τετράδα στην άμυνα, κάτι λογικό από τη στιγμή που του στα μετόπισθεν έπεσε… περονόσπορος. Λείπουν οι Ιμπάνιεζ (Α, 1/1, 8/0), Σμόλινγκ (Α, 2/0, 2/0), Σαντόν (Α, 4/0 πρωτάθλημα), Φάσιο (Α, 3/0 Γιουρόπα), Μαντσίνι (Α, 8/0 πρωτάθλημα), Κούμπουλα (Α, 3/1, 5/1). Όλα καλά με τον Τζέκο (Ε, 2/0, 5/3), αν και αναμένεται να καθίσει στον πάγκο, μετά την περιπέτεια με τον Covid-19.

Ενδιαφέρον Στατιστικά: Έχει 3-1-1 με «Ρουμάνους» (1-1-0 εκτός), Απολογισμός 4-2-2 εκτός σε γκρουπ UEL, Αήττητη στα τελευταία 10 επίσημα (7-3-0)

Προηγούμενο ματς:  Επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Πάρμα. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο με Μπόρχα Μαγιοράλ (28′) και Μιχιταριάν (32′, 40′).

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-2-1): Πάου Λόπεθ – Μπρούνο Κάρσντορπ, Κριστάντε, Ζουάν Ζέσους – Μπρούνο Πέρες, Βιγιάρ, Ντιαβαρά, Καλαφιόρι – Κάρλες Πέρεθ, Πελεγκρίνι – Μπόρχα Μαγιοράλ

Για προγνωστικά στοιχήματος, livescore, βαθμολογίες, στοιχηματικές και πολλά άλλα, δείτε το Sentragoal.

Διαβάστε επίσης

Back to top button