Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τα τελευταία λόγια του Μαραντόνα, πέθανε χωρίς την οικογένειά του

Ρεπορτάζ στην Αργεντινή αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του Ντιέγο Μαραντόνα.

Ρεπορτάζ στην Αργεντινή αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του Ντιέγο Μαραντόνα.

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου άφησε την τελευταία του πνοή στις 11:00 ώρα Αργεντινής την Πέμπτη.

Ξύπνησε, πήρε το πρωινό του και αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Ήταν χλωμός και ένιωθε ρίγος. Έσπευσε να τον βοηθήσει ο γιατρός που τον παρακολουθήσε στο σπίτι μετά το πρόσφατο χειρουργείο στο κεφάλι.

«Δεν αισθάνομαι καλά» είπε στον ανιψιό του, Τζόνι Εσποσίτο, ο οποίος ήταν στο σπίτι.

Γιατρός και ανιψιός επικοινώνησαν με τον γιατρό Λεπόλντο Λούκε και τον δικηγόρο και φίλο του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα όπως επίσης και με τις κόρες του που ζουν στην Αργεντινή, Ντάλμα, Τζιανίνα και Τζάνα.

Η εφημερίδα Clarin αναφέρει πως το τελευταίο διάστημα ο Μαραντόνα ήταν εμφανώς καταπονημένος, σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο γιατρός του, ο ψυχολόγος Κάρλος Ντίαζ και η ψυχίατρος Αγκουστίνα Κοσάτσοφ εξέταζαν ένα πλάνο επιστροφής στην Κούβα, όπου είχε νοσηλευτεί ο «Ντιεγκίτο» φιλοξενούμενος του Φιντέλ Κάστρο για να κάνει αποτοξίνωση πριν από περίπου 20 χρόνια.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Μαραντόνα έφυγε με δυο μεγάλα παράπονα. Το πρώτο ήταν πως δεν μπορούσε στα γενέθλιά του στις 30 Οκτωβρίου να δει τα παιδιά του, λόγω κορωνοϊού, όπως και το εγγόνι του, Μπέντζαμιν Αγουέρο Μαραντόνα, το γιο που έχει αποκτήσει η κόρη του με τον Σέρχιο Αγουέρο της Μάντσεστερ Σίτι.

Το δεύτερο ήταν πως όσο η μητέρα του ήταν εν ζωή, δεν είχε περάσει το χρόνο που θα ήθελε μαζί της…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button