Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Var-βάτο πέρασμα από το Μιλάνο για την Ρεάλ!

Παρατάχθηκε χωρίς Μπενζεμά, Ράμος, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στη Ρεάλ να περάσει από την έδρα της Ίντερ (0-2), έχοντας και διαιτητικό... σπρώξιμο.

Παρατάχθηκε χωρίς Μπενζεμά, Ράμος, αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στη Ρεάλ να περάσει από την έδρα της Ίντερ (0-2), έχοντας και διαιτητικό… σπρώξιμο.

Πέρασε από το Μιλάνο και έγινε φαβορί για την προκριση η Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι Μαδριλένοι δεν «μάσησαν» από τις απουσίες των Μπενζεμά, Ράμος, είχαν και διαιτητική βοήθεια και επικράτησαν με 2-0 της Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα». Αμφισβητούμενο το πέναλτι για το 1-0 της Ρεάλ, δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην Ίντερ πριν το δεύτερο τέρμα των Μαδριλένων, ενώ από το 33′ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο για αποβολή του Βιδάλ!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Γκλάντμπαχ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 4-0

(17’ πεν. Στιντλ, 34’ Ελβέντι, 45’+1’ Εμπολό, 77’ Βεντ)

Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης 0-2
(6′ πέν. Αζάρ, 59′ Ροντρίγκο)

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:
1. Γκλάντμπαχ (14-4) 8
2. Ρεάλ Μαδρίτης (9-7) 7

3. Σαχτάρ Ντόνετσκ (3-12) 4
4. Ίντερ (4-5) 2

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (01/12):
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρεάλ Μαδρίτης (19:55)
Γκλάντμπαχ-Ίντερ (22:00)

Η Ρεάλ Μαδρίτης αιφνιδίασε την Ίντερ, αφού με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών κέρδισε… εύκολο πέναλτι σε πέσιμο του Έντεγκααρντ στην περιοχή μετά από επαφή με τον Μπαρέλα. Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει κατηγορηματικός για την παράβαση και τον Αζάρ να δίνει προβάδισμα στους Μαδριλένους μέσα στο Μιλάνο. Αυτό το γκολ δεν ξύπνησε την Ίντερ, η οποία γλίτωσε στο τέταρτο όταν ο Βάσκεθ βρήκε το δοκάρι της εστίας του Χαντάνοβιτς.

Η Ίντερ προσπάθησε να ανέβει, αλλά δυσκολευόταν πολύ να δημιουργήσει με τον Βιδάλ να πέφτει στην περιοχή ζητώντας πέναλτι στο 31′ μετά από μονομαχία με Μόντριτς και Βαράν, αλλά τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το ματς. Στα… καπάκια, ο Γιανγκ πήρε μια κίτρινη κάρτα για φάουλ, αυτό έκανε έξαλλους τους παίκτες της Ίντερ που την… έπεσαν στον διαιτητή, ο οποίος σε διάστημα λίγο δευτερολέπτων έδειξε δύο κίτρινες και συνεπώς κόκκινη κάρτα στον Βιδάλ, στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια.

Η Ίντερ βγήκε στην επανάληψη με σκοπό να κυνηγήσει την ισοφάριση, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Πίεσε και φωνάζει δικαίως για πέναλτι που δεν της δόθηκε σε παρατεταμένο τράβηγμα πάνω στον Γκαλιαρντίνι στο 53ο λεπτό. Φάση, που δεν συμβουλεύτηκε καν το VAR σαν να μην έτρεχε… τίποτα! Και πέντε λεπτά αργότερα, η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και την αδυναμία της Ίντερ να αμυνθεί, με τον Βάσκεθ να… σερβίρει και τον Ροντρίγκο με ωραίο σουτ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στο πλεκτό για το 2-0, που παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button