Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Βόμβα» της Βίρτους, φέρνει ξανά στην Ευρώπη τον Μπελινέλι!

Έσκασε... βόμβα στην Βίρτους: Η ομάδα της Μπολόνια βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μάρκο Μπελινέλι και ετοιμάζεται να φέρει ξανά τον Ιταλό στην Ευρώπη!

Έσκασε… βόμβα στην Βίρτους: Η ομάδα της Μπολόνια βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μάρκο Μπελινέλι και ετοιμάζεται να φέρει ξανά τον Ιταλό στην Ευρώπη!

Η Gazzetta dello Sport αποκάλυψε… βόμβα. Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, η Βίρτους Μπολόνια έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον Μάρκο Μπελινέλι και οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε στάδιο που φέρνει… αισιοδοξία για deal!

H ομάδα της Μπολόνια έριξε στο τραπέζι πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον έμπειρο γκαρντ, με προοπτική αυτή να είναι η τελευταία συμφωνία στην πλούσια καριέρα του Μπελινέλι.

Μέχρι στιγμής, τα δεδομένα κυλούν υπέρ της Βίρτους, αφού ο 34χρονος σούτινγκ γκαρντ δεν βρίσκει αυτό που θέλει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί με επιτυχία η προσπάθεια των Ιταλών, τότε θα δούμε σε δράση ένα σούπερ δίδυμο με τους Τεόντοσιτς – Μπελινέλι, ικανό να… σκοτώσει κάθε άμυνα στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πολύπειρος σουτέρ αγωνίστηκε πέρσι στους Σπερς, μετρώντας 6,3 πόντους ανά ματς, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από τους Ουόριορς, τους Ράπτορς, τους Πέλικανς, τους Κινγκς, τους Χόρνετς, τους Χοκς και τους Σίξερς. Φυσικά, άρχισε την καριέρα του από την Βίρτους, το μακρινό 2002.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button