ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξεκίνησε προετοιμασία στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ ενόψει Λαμίας / «Non stop» το πρόγραμμα του «Δικεφάλου»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία ξεκίνησε από την Ολλανδία.

Μετά την ήττα με 3-2 από την PSV χθες, ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε σήμερα επί ολλανδικού εδάφους κι επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας την προετοιμασία του ενόψει Λαμίας (29/11, 17:15).

Η πολύ μικρή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για τον αγώνα πρωταθλήματος, ξεκίνησε σήμερα, με τους βασικούς της χθεσινής αναμέτρησης να κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι, βρέθηκαν στο γήπεδο για προπόνηση.

Το πρόγραμμα είχε αρκετή δουλειά στη φυσική κατάσταση, με την αποστολή της ομάδας να αναμένεται το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, θα προπονηθεί αύριο στις 14:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια, η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Λαμία, με το πρόγραμμα να είναι… non stop.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Προσωρινά όμως η ευρωπαϊκή πρόκληση μένει στην άκρη και η ομάδα στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία την Κυριακή (29.11, 17:15).

Η αποστολή είναι δύσκολη εξ ορισμού λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών με τα συνεχόμενα ταξίδια και τον ελάχιστο χρόνο για δουλειά και προετοιμασία.

Μία προετοιμασία που ξεκίνησε επί ολλανδικού εδάφους. Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (27.11) στο Αϊντχόβεν πριν αναχωρήσει για Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης με έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο (28.11) θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button