Άλλα αθλήματα

eSports: Ο πρώτος Έλληνας με επαγγελματικό συμβόλαιο σε ομάδα του εξωτερικού

Ο Χρήστος Γρίδας αποκτήθηκε από την γερμανική Saint Pauli και έγινε ο πρώτος Έλληνας που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο εκτός συνόρων.

Ο Χρήστος Γρίδας αποκτήθηκε από την γερμανική Saint Pauli και έγινε ο πρώτος Έλληνας που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο εκτός συνόρων.

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού Χρήστου Γρίδα γνωστού και ως «Loco» απο την επίσημη ομάδα της Γερμανικής Saint Pauli ο οποίος είναι ο πρώτος Έλληνας που υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με ομάδα του εξωτερικού.

Ακολουθεί το σχόλιο της VGL eSports και  η συνέντευξη που παραχώρησε  Ο «Loco» μέσα κοινωνικής δικτύωσης της  Saint Pauli.

Μάκης Τογανίδης ( Co Founder VGL eSports)

«Είμαι πολύ περήφανος για τον Χρήστο πού έφτασε σε αυτό το επίπεδο ώστε να ενδιαφερθεί μια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού να τον αποκτήσει.

Μαζί ξεκινήσαμε αυτο το εγχείρημα για τα πρωταθλήματα Proclubs το 2015 αν θυμάμαι καλά . Ο Χρήστος τράβηξε τον δικό του δρόμο όπως ήταν λογικό καθώς προτιμούσε να αγωνίζεται ως παίκτης παρά να διοργανώνει πρωταθλήματα . Αν είχα και εγώ το ταλέντο του θα έκανα το ίδιο.

Ο κόσμος του ηλεκτρονικού αθλητισμού σε Ελλάδα και Κύπρο αναπτύσετε ραγδαία όχι μονο με την είσοδο επαγγελματικών ομάδων και αθλητικών σωματείων στο Ελληνοκυπριακό πρωτάθλημα της VGL eSports αλλα και με την πρόοδο των παίκτων και την ανάπτυξη του επιπέδου τους όπως ο «Loco» .

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον φίλο Χρήστο!!!»

Συνέντευξη Saint Pauli:

Καλησπέρα Χρήστο,είσαι εδώ και μερικούς μήνες παίκτης της ομάδας,πως αισθάνεσαι για αυτό τους τελευταίους μήνες;  
– Καλησπέρα. Είμαι πολυ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της Saint Pauli. Από την πρωτη στιγμή που βρίσκομαι στην ομάδα το προπονητικό τιμ και οι συμπαίχτες μου, μου συμπεριφέρονται εξαιρετικά. Γίνεται παρα πολυ καλή δουλειά από όλους. Η απαιτήσεις της Ομάδας είναι επαγγελματικες και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετυχουμε πολλα.

Έχεις αγωνιστεί με την επίσημη ομάδα της ΑΕΚ και ήσουν ένας απο τους κορυφαίους παίκτες σε απόδοση, τι σημαίνει για εσένα να αγωνίζεσαι πλέον στην Saint Pauli;
– Η ΑΕΚ ήταν η πρωτη επαγγελματική ομάδα που μ προσεφερε συμβόλαιο. Καταφέραμε να γίνουμε η πρωτη επίσημη ελληνική ομάδα που κατέκτησε το ελληνοκυπριακο πρωταθλημα VGL. Η Saint Pauli για μένα είναι μια καινούρια εμπειρία, είμαι περηφανος που ανήκω στην ομάδα.

Επιλέχθηκες ως μέλος της καλύτερης εντεκάδας του πρωταθλήματος VGL eSports , πόσο συμαντικές είναι η προσωπικές διακρίσεις και τα βραβεία;
Είναι ένας τίτλος που τον έχω κερδίσει πολλές φορές όπως και αρκετούς άλλους. Σίγουρα είναι κάτι πολυ ευχάριστο αλλά πιο σημαντικός τίτλος είναι αυτός που κερδίζεις με την ομάδα σου.

Ποιο πιστεύεις είναι το επίπεδο της ομάδας;
– Έχω συμμετάσχει σε παρα πολλα πρωταθλημα και έχω παιξει σε πολλες ομάδες. Πιστευω οτι είμαστε σε πολυ υψηλό επιπεδο. Έχουμε ένα πολυ δυνατό σύνολο με πολυ καλους παικτες. Υπάρχει πολυ όρεξη και διάθεση. Με σκληρή δουλειά θα φτιαξουμε μια ομάδα έτοιμη να διεκδικήσει τίτλους και να Διακρηθουμε στην Ευρώπη.

Τι είναι η  FC St. Pauli για εσένα;
– Η Saint Pauli είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Έχει χιλιάδες υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο. Έχει διαφορετική φιλοσοφία και κουλτουρα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες. Saint Pauli για μένα σημαίνει Οικογένεια.

Πρόσφατα είδαμε να κυκλοφορούν οι νέες εμφανίσεις της Ομάδας κανε μας ένα σχόλιο.
– Πριν μερικές ημέρες έγινε η επίσημη παρουσίαση της φανέλας μας. Πρόκειται για μια νέα σχεδιασμένη ειδικά για τα eSports φανέλα. Μια φανέλα που θα φοράμε όλοι οι παίκτες του pro club τμήματος αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα Games. Περιμένω να εγώ την δικιά μου σύντομα, αφου πρωτα θα κάνει μια βόλτα απο το γηπεδο της Saint Pauli l, να την δω από κοντά.

Πηγή: vglesports.com

Ακολουθήστε το LamiaSports σε όλα τα social media—> Facebook, Instagam, Twitter, Youtube

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button