UncategorizedΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λόπες: «Δύσκολος αντίπαλος η Λαμία, το έχει αποδείξει»

Ο Πορτογάλος αμυντικός, εξέφρασε επίσης την επιθυμία του να παραμένει στην Ένωση για πολλά χρόνια ακόμη ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τη Λαμία, αλλά και στο ματς με τη Ριέκα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Έλντερ Λόπες στην κάμερα της Nova:

Για τις πρώτες του εμπειρίες από την ΑΕΚ, την παρουσία στην Ευρώπη και τους στόχους του: «Οι εμφανίσεις μου είναι “καρπός” της καθημερινής δουλειάς που κάνω προσωπικά σε συνδυασμό με τη δουλειά που κάνω με τους συμπαίκτες του και τον προπονητή μου. Έχουμε τη στήριξη από τη διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ και βοηθάω. Θέλω να παίρνω όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Χωρίς αμφιβολία, απ’ τη στιγμή που προέκυψε ενδιαφέρον της ΑΕΚ προς το πρόσωπό μου, ένας πολύ σημαντικός λόγος για να έρθω ήταν η προοπτική συμμετοχής σε σημαντικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως το Champions League και το Europa League. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ελπίζω να μείνω στην ΑΕΚ πολλά χρόνια».

Για το αν ισχύει ότι η ΑΕΚ μπήκε στο γήπεδο ψάχνοντας μόνο τη νίκη απέναντι στη Ριέκα: «Σε κάθε παιχνίδι αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να το βλέπουμε διαφορετικά γιατί πρόκειται για διαφορετική ιστορία. Μπαίνουμε σε όλα για να νικήσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, προσπαθούμε να μη χάσουμε, αλλά ο στόχος είναι πάντα η νίκη. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ματς της ομάδας στους ομίλους κι αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και νοοτροπία για να αντιμετωπίσουμε και το παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί με τη Λαμία».

Για το αν η νίκη στην Κροατία είναι βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa: «Νομίζω ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς. Ξέραμε εξαρχής ότι είναι πολύ θετικό να μπούμε με το δεξί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά αυτή τη στιγμή το μοναδικό που σκεφτόμαστε είναι το ματς με τη Λαμία. Αυτό είναι το πλέον σημαντικό».

Για το ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί αμέσως μετά το «διπλό» στη Ριέκα: «Το ευρωπαϊκό παιχνίδι τελείωσε και ήδη σκεφτόμαστε αποκλειστικά το ματς με τη Λαμία. Πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο, το έχει δείξει άλλωστε. Άρα εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button