Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Νέα προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα για τον Κρίστιτσιτς»

Για νέα προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα προκειμένου να κάνει δικό του τον Νέναντ Κρίστιτσιτς της ΑΕΚ κάνει λογο δημοσίευμα ΜΜΕ της Σερβίας.

Για νέα προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα προκειμένου να κάνει δικό του τον Νέναντ Κρίστιτσιτς της ΑΕΚ κάνει λογο δημοσίευμα ΜΜΕ της Σερβίας.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα φέρεται να βρίσκεται ξανά ο Νέναντι Κρίστιτσιτς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mozzartsport», οι ιθύνοντες του Ερυθρού Αστέρα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του μέσου της ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον οποίο οι Σέρβοι θέλουν να φέρουν πίσω τον Κρίστιτσιτς, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα δεν είναι άλλος από το ότι θέλουν να καλύψουν το κενό της αποχώρησης του Νιέγκος Πέτροβιτς.

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται λόγος για εμμονή των Σέρβων, σε ότι έχει να κάνει με την απόκτηση του Κρίστιτσιτς: «εμμονή και νέα προσπάθεια του Ερυθρού Αστέρα για τον Κρίστιτσιτς, με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτ να τον θέλει απεγνωσμένα» αναφέρεται χαρακτηριστικά σε αυτό.

Ωστόσο η περίπτωση του Κρίστιτσιτς μόνο εύκολη δεν είναι καθώς, ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022. Από την πλευρά του ο Ερυθρός Αστέρας ποντάρει στο ότι η ΑΕΚ ενισχύθηκε το καλοκαίρι στην μεσαία γραμμή το καλοκαίρι και πως θα εξέταζαν το ενδεχόμενο μιας πιθανής πώλησης ενός μέσου και του Κρίστιτσιτς το επόμενο καλοκαίρι.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button