Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σνάουτσνερ: “Οργανωμένη ομάδα η Λαμία και παίζει με πάθος”

Ο βοηθός προπονητή του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σχολίασε τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ Λαμία. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο βοηθός προπονητή του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σχολίασε τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ Λαμία. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, παραδέχθηκε πως η ήττα του ΠΑΟΚ από την PSV δεν έχει ξεχαστεί.

«Είναι σίγουρο ότι μας πονά ακόμη αυτή η ήττα και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αφού αρχίσαμε καλά το ματς, βρεθήκαμε μπρστά με 2-0. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ και αυτό ήταν κομβικό σημείο για τη συνέχεια. Αλλά παρόλα αυτά νομίζω ότι αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία απέναντι σε μια τόσο ποιοτική ομάδα. Αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ματς. Η Λαμία μπορεί να είναι στην ουρά αλλά είναι επικίνδυνη ομάδα και όπως λέει ο προπονητής μας σε κάθε ματς χρειάζεται καρδιά και ψυχή. Επομένως εμείς προετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο ματς που πρέπει να το κερδίσουμε για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Η Λαμία παίζει με πάθος και είναι οργανωμένη καλά ενώ έχει καλούς παίκτες στην επίθεση. Πρέπει να το δούμε ως μια μάχη, έχουμε ποιότητα και πρέπει να το δείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε αρχικά ο Πολωνός.

Αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο rotation: «Η αλήθεια είναι πως έχουμε συνεχόμενους αγώνες αλλά δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε από τώρα το ματς της Πέμπτης. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές απέναντι στη Λαμία, χρειάζεται φρεσκάδα η ενδεκάδα, αλλά έχουμε μεγάλο ρόστερ με ποιότητα και όποιος και αν κληθεί να αγωνιστεί πρέπει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Δεν φοβόμαστε αν αλλάξουμε τρεις ή τέσσερις παίκτες. Η ποιότητα υπάρχει στην ομάδα».

Πηγή: metrosport.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button