Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έξι απουσίες και δύο επιστροφές για το Βόλο, ενόψει του αγώνα με Απόλλωνα

Με 18 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Αθήνα, η αποστολή του Βόλου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ( Δευτέρα 30/11, 19.30, «Γεώργιος Καμάρας»).

Με 18 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Αθήνα, η αποστολή του Βόλου για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης ( Δευτέρα 30/11, 19.30, «Γεώργιος Καμάρας»).

Έξι απόντες θα έχει ο Βόλος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Για διαφορετικούς λόγους, ο Άνχελ Λόπεθ δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Ζαν Μπαριέντος, Σαλβαδόρ Σάντσες, Τάσου Τσοκάνη, Σέρτζιο Τέκιο, Αντώνη Ντεντάκη και Ίκερ Γκουαροτσένα.

Μπαριέντος και Σάντσες είναι στο ποινολόγιο της αγωνιστικής (ο πρώτος εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής, ενώ ο δεύτερος είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ). Στους τραυματίες συμπεριλαμβάνονται οι Τσοκάνης (έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου) και ο Τέκιο που δεν έχει συνέλθει πλήρως από τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Αδικαιολογήτως απών συνεχίζει να είναι ο Ίκερ Γκουαροτσένα, ενώ ο Ντεντάκης έχει μείνει χωρίς προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Το θετικό για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι θα έχει και πάλι στη διάθεσή του, τον Νταν Ριένστρα, που εξέτισε την ποινή του και έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως και ο Γεράσιμος Μήτογλου.

Η αποστολή του Βόλου: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Φερράρι, Κολόμπο, Μήτογλου, Κανελλάκης, Δημόπουλος, Λογαράς, Νίνης, Ουάρντα, Μαρτίνες, Περέα, Ριένστρα, Μπάλλας, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας και Γέντρισεκ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button