Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

FA Cup: Τερματοφύλακας έφυγε μετά την πρόκριση και επέστρεψε με… μπύρες (pics-vids)

Τρομερά σκηνικά γύρω από τους αποψινούς (29/11) αγώνες του FA Cup Αγγλίας, με τερματοφύλακα μιας ομάδας 8ης κατηγορίας να αποχωρεί μετά από μια σπουδαία πρόκριση και να επιστρέφει με... εφόδια για όλους.

Τρομερά σκηνικά γύρω από τους αποψινούς (29/11) αγώνες του FA Cup Αγγλίας, με τερματοφύλακα μιας ομάδας 8ης κατηγορίας να αποχωρεί μετά από μια σπουδαία πρόκριση και να επιστρέφει με… εφόδια για όλους.

Η Μαρίν, ομάδα 8ης κατηγορίας της Αγγλίας, απέκλεισε το βράδυ της Κυριακής (29/11) την Χάβαντ & Γουότερλουβιλ από τη National League South (5η κατηγορία) και κέρδισε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του FA Cup, όπου μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη ακόμη και με ομάδα από την Premier League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε μετά από 120 λεπτά παιχνιδιού, στην τελευταία φάση της παράτασης, με τον αρχηγό και επιθετικό των γηπεδούχων, Νίαλ Κάμινς, να εκτελεί από κοντινή απόσταση και να στέλνει τους συμπαίκτες του στον έβδομο ουρανό. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες όλη την παράταση, μετά την αποβολή του Άντονι Στρέικερ στο 88ο λεπτό.

Αυτό, πάντως, που θα θυμούνται οι περισσότεροι για την εν λόγω αναμέτρηση, είναι οι εικόνες του τερματοφύλακα της Μαρίν, Μπέιλι Πασάντ, να φεύγει από το γήπεδο και να επιστρέφει από το μίνι-μάρκετ φορτωμένος μπύρες.

Για τη Μαρίν, η αποψινή επιτυχία είναι σπουδαία και αξίζει να γιορταστεί.

 

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button