ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με στόχο να «κόψει τα φτερά» του ΠΑΟΚ η Λαμία (matchday)

Έναν δύσκολο εντός έδρας αγώνα έχει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 17:15 στο «Αθανάσιος Διάκος».

Έναν δύσκολο εντός έδρας αγώνα έχει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 17:15 στο «Αθανάσιος Διάκος».

Την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 17:15 ο ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την PSV για το Europa League και μάλιστα με ανατροπή ενώ η Λαμία την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-2.

Κουρασμένος, απογοητευμένος αλλά αποφασισμένος να πάρει τη νίκη είναι ο «Δικέφαλος» έχοντας και την προϊστορία με το μέρος του, όμως η Λαμία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, πράγμα που την αναγκάζει να τα παίξει όλα για όλα, έχοντας ως στόχο «να κόψει τα φτερά» της «ασπρόμαυρης» ομάδας.

Τεννές vs ΠΑΟΚ: Από τη νίκη του Αθηναϊκού… στην «τεσσάρα» του Άρη (βίντεο)

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Χθες το πρωί, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας ενώ δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές του ιδιαίτερα τα στημένα, κόρνερ και φάουλ.

Τώρα, όσο αφορά τους ποδοσφαιριστές στην αρχή της εβδομάδας επέστρεψε στο γήπεδο ο Άνταμ Τζανετόπουλος ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού τις προηγούμενες ημέρες. Παρόλο αυτά οι απουσίες δεν έλειψαν για τον ΠΑΣ. Ο Λουκάς Βύντρα είναι εκτός με πρόβλημα τραυματισμού όπως και ο Κώστας Προβυδάκης. Ο Ζήσης Χατζηστραβός τώρα, δεν έχει αναρρώσει ακόμη από τη θλάση που αποκόμμισε από την Εθνική Ελπίδων και είναι στη διάθεση του Τεννέ.

Πάμε να δούμε την αποστολή αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 29. Bahanack Patrick – 50. Asigba Mark – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Mέσοι: 7. Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 16. Bejarano Danny – 22. Νικολόπουλος Κωνσταντίνος – 45. Τσούκαλος Νικόλαος – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος

Επιθετικοί – Εξτρέμ: 11. Καραμάνος Αναστάσιος- 17. Βλαχομήτρος Ανέστης – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana – 70. Deletic Milos – 77. Κωστίκας Βασίλειος

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΕΝΝΕ

«Με την πλάτη στον τοίχο» βρίσκεται ο ΠΑΣ Λαμία και η ανάγκη για βαθμούς απ΄όλα τα παιχνίδια που έρχονται είναι μεγάλη για την ομάδα της Φθιώτιδας. Αυτό το γνωρίζει καλά ο Μπάμπης Τεννές ο οποίος προετοίμασε την ομάδα του για να αντιμετωπίσει τον πολύ καλό αλλά κουρασμένο ξεκάθαρα ΠΑΟΚ.

Ο 67χρονος προπονητής δεν αναμένεται να αλλάξει τα σχέδιά του όσο αφορά το σύστημα της ομάδας. Έχουμε δει τον ΠΑΣ επί ημερών Μπάμπη Τεννέ να παίζει και με τριάδα ή πεντάδα στην άμυνα όταν αντιμετωπίζει ομάδα από το Big-4, όμως σήμερα δεν θα δούμε λογικά κάποιο σχήμα με παραπάνω από δύο αμυντικούς. Άρα, παίρνουμε ως δεδομένο πως το σύστημα της Λαμίας θα είναι το 4-2-3-1.

Τώρα, αν θέλουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα τότε θα έχουμε τους εξής: Ο Επασί αναμένεται να καθίσει ξανά κάτω από τα δοκάρια, παρά τις χλιαρές αποκρούσεις του στο ματς με τον Αστέρα, φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τεννέ και του προπονητή τερματοφυλάκων Ζαλαώρα.

Στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά θα έχουμε τον Σκόνδρα από τη μία τον Αντέτζο και τον Ασίγκμπα στο κέντρο και από την άλλη πλευρά τον Μπάχανακ.

Στο κέντρο, θα παραμείνουν ο Μπουλούλης και ο Μπεχαράνο έχοντας πάντα τους γωνστούς ρόλους που τους έχουμε δει στα τελευταία ματς.

Όσο αφορά την τριάδα μπροστά από τον επιθετικό, θα έχουμε τον Ρόμανιτς από τη μία, τον Ντέλετιτς από την άλλη και τον Καραμάνο λίγο πίσω από τον φορ. Φορ, ο οποίος δεν αναμένεται ννα είναι αυτή τη φορά ο Μπατσάνα Αραμπούλι αλλά ο Νίκος Τσούκαλος.

Ο Λαμιώτης επιθετικός έδειξε πάθος και ψυχή στο ματς με τον Αστέρα, με το που μπήκε ως αλλαγή και αυτό φαίνεται πως κέρδισε τον Τεννέ. Συν τοις άλλοις θέλει ο 67χρονος προπονητής να εκμεταλλευτεί και το καλό μομέντουμ του ποδοσφαιριστή.

Η προϊστορία «γέρνει» και η Λαμία αναζητεί το θετικό αποτέλεσμα (φωτογραφίες+βίντεο)

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Και το σερί αγώνων συνεχίζεται. Ο ΠΑΟΚ δύο μέρες μετά την αναμέτρηση στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόβεν, επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και προετοιμάζεται για την πρόκληση της Λαμίας.

Η μοναδική ουσιαστική προπόνηση, με όλους τους παίκτες διαθέσιμους, διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (28.11) στο  γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στο τακτικό κομμάτι και την προσέγγιση του αγώνα της Κυριακής (29.11) στο ΔΑΚ Λαμίας.

Οι παίκτες μετά την απαραίτητη προθέρμανση εκτέλεσαν ένα ασκησιολόγιο με τακτικούς στόχους γύρω από το πλάνο αγώνα που σκοπεύει ν’ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ σε αυτή την εκτός έδρας αναμέτρηση.Ο Δημήτρης Γιαννούλης επέστρεψε από την καραντίνα λόγω Covid 19 και έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Άντριαν Περέιρα προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορονοϊό ήταν όλα αρνητικά, έτσι δεν υπάρχει κάποια άλλη απουσία για τον Δικέφαλο.

Μετά το φινάλε της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λαμία, η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχαηλίδη , Περέιρα , Βιεϊρίνια , Τσιγγάρα , Ντόουγκλας , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλη , Σφιντέρσκι , Τσόλακ .

Ακολουθήστε το LamiaSports σε όλα τα social media—> Facebook, Instagam, Twitter, Youtube

Διαβάστε επίσης

Back to top button