ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όλα τα αποτελέσματα τα έχει η Λαμία… με Μανούχο διαιτητή! (βίντεο)

Ο Βαγγέλης Μανούχος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΟΚ και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για τους γηπεδούχους. Δείτε πόσες νίκες, ισοπαλίες και ήττες μετράει η ομάδα της Φθιώτιδας με τον ρέφερι από την Αργολίδα.

Ο Βαγγέλης Μανούχος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για τους γηπεδούχους.

Δείτε πόσες νίκες, ισοπαλίες και ήττες μετράει η ομάδα της Φθιώτιδας με τον ρέφερι από την Αργολίδα.

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την Κυριακή 29/11 στις 17:15 τον ΠΑΟΚ, σε ένα αναμφισβήτητα δύσκολο ματς.

Παρόλο αυτά, η Λαμία έχει στον πάγκο της έναν προπονητή που αν μη τι άλλο γνωρίζει να καλά το αμυντικό ποδόσφαιρο και ελπίζουμε όλοι να καταφέρει έστω να μην ηττηθεί η ομάδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι.

Διαιτητής τώρα της αναμέτρησης, θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος από την Αργολίδα. Ο Έλληνας ρέφερι έχει συναντήσει την ομάδα της Φθιώτιδας άλλες 6 φορές και την Κυριακή θα είναι το 7ο παιχνίδι του συνολικά με τον ΠΑΣ Λαμία και το τρίτο του για φέτος!

Έως τώρα, τα αποτελέσματα της Λαμίας με τον Μανούχο διαιτητή είναι 2 νίκες, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες. Έξι αγώνες οι 5 είναι για τη SuperLeague 1 ενώ ένας αγώνας είναι για το Κύπελλο Ελλάδος.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή:

Το πρώτο ματς του Μανούχο με τη Λαμία, ήταν το 2018 και για την 4η αγωνιστική της SuperLeague όταν η ομάδα της Φθιώτιδας φιλοξενήθηκε στο Αγρίνιο από τον ΠαναιτωλικόΤελικό σκορ 2-2.

Το δεύτερο ματς, πραγματοποιήθηκε το 2019, για την 16η αγωνιστική της SuperLeague και ήταν η ήττα της Λαμίας από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με εκείνη την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια. Τελικό σκορ 1-0.

Τρίτο παιχνίδι και επιστρέφουμε στο ΔΑΚ Λαμίας. Για την 22η αγωνιστική της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται την ΑΕΛ, την οποία και κερδίζει με ανατροπή! Τελικό σκορ 2-1.

Η τέταρτη συνάντηση μεταξύ Μανούχο και Λαμίας έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ όταν η ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδέχθηκε την «κυανόλευκη» ομάδα. Τελικό σκορ 2-0.

Πέμπτο ματς και η Λαμία παίζει εκτός έδρας κόντρα στον Αιολικό για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος. Τελικό σκορ 0-3.

Έκτη και τελευταία αναμέτρηση, επιστρέφουμε στο σπίτι της Λαμίας, το οποίο και επισκέφθηκε η Ξάνθη για την 5η αγωνιστική των play out της SuperLeague 1. Τελικό σκορ 0-0.

Διαβάστε επίσης

Back to top button