Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Παρακολουθεί Τζόλη η Ντόρτμουντ»

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο νεαρός διεθνής άσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της γερμανικής ομάδας.

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο νεαρός διεθνής άσος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της γερμανικής ομάδας.

Η Ντόρτμουντ είναι μία από τις ομάδες που παρακολουθούν την εξέλιξη του Χρήστου Τζόλη, όπως γράφει σήμερα η ιστοσελίδα «TodoFichajes».

Pontikas Marble

Μάλιστα, το δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας αναφέρει πως οι Βεστφαλοί εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού διεθνούς άσου, στην περίπτωση που αποχωρήσει μία από τις επόμενες μεταγραφικές περιόδους ο Σάντσο.

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγει ο Τζέιντον Σάντσο σε μελλοντικές αγορές και στο αθλητικό τμήμα της συνεχίζουν να συγκεντρώνουν αναφορές για πιθανούς αντικαταστάτες του,

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TodoFichajes, η γερμανική ομάδα παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, Χρήστο Τζόλη. Ο Έλληνας εξτρέμ είναι μια εξαιρετική ανακάλυψη στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον είναι βασικός υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Από τη Γερμανία θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του παίκτη αυτή τη σεζόν και δεν αποκλείουν την “επίθεση” σε μελλοντικές αγορές», αναφέρει το δημοσίευμα.

 

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button