ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πετράκης: «Δεν είναι σίγουρα η Λαμία η χειρότερη ομάδα / Ένα-δύο αποτελέσματα και θα ορθοποδήσει»

Ο Γιώργος Πετράκης, ο νεότερος τεχνικός που κάθισε στην αρχή της σεζόν σε πάγκο ομάδα της Super League (σ.σ. της Λαμίας), μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, αλλά και τις δυσκολίες που θα έχει για τον Δικέφαλο το παιχνίδι της Λαμίας.

Ο Γιώργος Πετράκης, ο νεότερος τεχνικός που κάθισε στην αρχή της σεζόν σε πάγκο ομάδα της Super League (σ.σ. της Λαμίας), μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, αλλά και τις δυσκολίες που θα έχει για τον Δικέφαλο το παιχνίδι της Λαμίας.

Αρχικά αναφέρθηκε στην κατάσταση που συνάντησε στο Λουξεμβούργο: «Είναι αρκετά καλά τα πράγματα εδώ. Μέχρι πρότινος ήταν κανονικά, τώρα υπάρχει ένα μίνι lockdown. Είναι καλά οργανωμένοι και στο ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της χώρα.ς Και ποδοσφαιρικά σιγά σιγά εξελίσσεται. Είμαι ευχαριστημένος».

Συνεχίζοντας σημείωσε:

Για την αποχώρησή του από την Λαμία και την εικόνα της ομάδας: «Τα πράγματα είναι στιγμές, ούτε εμείς δεν το περιμέναμε. Παίζουν πολλοί παράμετροι ρόλο. Σε 3/4 παιχνίδια που είχαμε δώσει είχαμε πολύ καλή απόδοση, αλλά δεν συνδυάστηκε με το αποτέλεσμα. Μετά είχε και ψυχολογικό βάρος η ομάδα και αναπόφευκτα είχαμε την αλλαγή.

Έχω δει τα 3/4 παιχνίδια που έχει δώσει η Λαμία από τότε που έφυγα. Για μένα σίγουρα δεν είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Είναι ένα πολύ νοικοκυρεμένο σωματείο. Και τα προηγούμενα χρόνια δεν ξεκινούσε καλά και μετά έβρισκε τον δρόμο της. Έχει καλούς και έμπειρους, πλέον, παίκτες. Αν κάποια στιγμή καταφέρει να πάρει ένα-δύο αποτελέσματα θα ορθοποδήσει».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ: «Είδα ένα μέρος του αγώνα με την Αϊντχόβεν. Με βάση το τελευταίο ματς πρωταθλήματος που παρακολούθησα, με τον Απόλλωνα, η Λαμία μπορεί να είναι ανταγωνιστική, μπορεί και επικίνδυνη σε κάποια κομμάτια, κυρίως την αντεπίθεσης. Σίγουρα, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ υψηλό το επίπεδο. Νομίζω κρύβει κινδύνους για τον ΠΑΟΚ αυτός ο αγώνας».

Για τον Άρη: «Ρεαλιστικά εμείς αδικούμασταν από το αποτέλεσμα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Δεν είχε βρει τότε τις ισορροπίες του, όσον αφορά αυτό που ήθελε να παίξει. Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, νομίζω ότι τώρα έχει βρει τις ισορροπίες του και έχει γίνει ρεαλιστική ομάδα, εκτός από την ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή που έχει. Με την έλευση του κ. Μάντζιου ίσως μπορεί να συνεχίσει την καλή πορεία που έχει μέχρι τώρα».

Διαβάστε επίσης

Back to top button