ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τζόλης: «Με πατούσε συνεχόμενα ο Σκόνδρας / Είναι λάθος η αντίδρασή μου»

Δείτε πως σχολίασε την κόντρα του με τον Γιάννη Σκόνδρα του ΠΑΣ Λαμία, ο ένας εκ των δύο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο σημερινό αγώνα, Χρήστος Τζόλης.

Δείτε πως σχολίασε την κόντρα του με τον Γιάννη Σκόνδρα του ΠΑΣ Λαμία, ο ένας εκ των δύο σκόρερ του ΠΑΟΚ στο σημερινό αγώνα, Χρήστος Τζόλης.

«Ήταν λάθος η αντίδρασή μου… αλλά με πατούσε συνεχόμενα ο Σκόνδρας», σχολίασε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο οποίος κακώς δεν αποβλήθηκε από το σημερινό παιχνίδι για το εκτός φάσης χτύπημα στον αμυντικό του ΠΑΣ Λαμία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το αν επηρέασε η ήττα από την PSV: «Σίγουρα η ήττα σε επηρεάζει λίγο, εμείς δεν το δείξαμε αυτό καθόλου. Παίξαμε δυνατά και βάλαμε σχετικά γρήγορα το πρώτο γκολ. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και γρήγορο, κάναμε πολλές φάσεις και πήραμε μια δίκαιη νίκη».

Για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια: «Ψυχολογικά είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Ομόνοια και σωματικά νομίζω ότι είμαστε σε πολύ κατάσταση όλοι. Έχουμε ένα δυνατό σύνολο που μπορεί να παίξει παιχνίδια στον ίδιο ρυθμό και στην ίδια ένταση».

Για το ρυθμό που έχει στα παιχνίδια: «Είμαι σε καλό ρυθμό τώρα. Ελπίζω να σκοράρω και στο επόμενο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη. Το γκολ δεν με πολυαπασχολεί. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και όχι τα δικά μου στατιστικά».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Σίγουρα μας βοηθάει και στην άμυνα και στην επίθεση και μας λέει τι είναι το καλύτερο πράγμα για εμάς».

Για την… κόντρα που είχε με τον Σκόνδρα: «Κερδίσαμε ένα φάουλ, έπεσα κάτω και με πατούσε συνεχόμενα. Δεν ήταν σωστή η αντίδρασή μου, αλλά ήταν λάθος και δικό του που με πατούσε συνεχόμενα. Είναι λάθος που αντέδρασα έτσι».

Διαβάστε επίσης

Back to top button