ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Σάββα Παντελίδη…

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει η 16η αγωνιστική της SuperLeague 1 για τον ΠΑΣ Λαμία και τον Σάββα Παντελίδη καθώς η «κυανόλευκη» ομάδα θα αγωνιστεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. #slgr #asterasfc #lamiafc #11άδα #SportsNews #season2022_2023

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει η 16η αγωνιστική της SuperLeague 1 για τον ΠΑΣ Λαμία και τον Σάββα Παντελίδη καθώς η «κυανόλευκη» ομάδα θα αγωνιστεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως σε κάθε αγώνα, έτσι και σε αυτόν θα προσπαθήσουμε λοιπόν να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας, «μπαίνοντας στο μυαλό» του προπονητή της ομάδας Σάββα Παντελίδη.

Έχοντας τώρα την αποστολή στα χέρια μας… θα τοποθετήσουμε τους 11 ποδοσφαιριστές που κατά τη γνώμη μας έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν στο σημερινό αγώνα.

Στο τέρμα, από τη στιγμή όπου λείπει ο Σαράνοφ, ο Γκαραβέλης θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, ο Σιμόν θα είναι δεξιά, ο Γκοράνοφ αριστερά ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Κορνέζος και ο Αντέτζο. Αν υπάρχει αλλαγή εδώ ίσως δούμε τον Τζανετόπουλο να παίρνει θέση δίπλα στον Κορνέζο.

Αν επιλεγεί το σύστημα 4-4-2, τότε στα χαφ θα έχουμε τον Μπεχαράνο με έναν εκ των Τζανδάρη ή Νούνιες ενώ στα άκρα δεξιά θα είναι ο Τσιλούλης και στην αριστερή πλευρά ο Γιακουμάκης. Σαν δεκάρι θα αγωνιστεί ο Ντε Βινσέντι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μανούσο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button