Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα δημοσιεύματα στην Τυνησία για Χνιντ – Βράνιες και η πραγματικότητα

Δεν υπάρχει καμιά επαφή της ΑΕΚ με Άντερλεχτ για ενδεχόμενο ανταλλαγής, όπως υποστηρίζουν ρεπορτάζ στην πατρίδα του Χνιντ.

Δεν υπάρχει καμιά επαφή της ΑΕΚ με Άντερλεχτ για ενδεχόμενο ανταλλαγής, όπως υποστηρίζουν ρεπορτάζ στην πατρίδα του Χνιντ.

Απ΄ότι φαίνεται ο εκπρόσωπος του Νασίμ Χνιντ δεν έχει σκοπό να αφήσει την ΑΕΚ να ησυχάσει.

Στην Τυνησία γράφεται σήμερα πως συζητείται ενδεχόμενο ανταλλαγής του Χνιντ με τον Βράνιες και πως Άντερλεχτ και ΑΕΚ είναι ήδη σε συζητήσεις για κάτι τέτοιο. Μάλιστα το ρεπορτάζ αυτό, έχει αναπαραχθεί κι από βελγική ιστοσελίδα, που όμως δεν επικαλείται άλλη πηγή, εκτός από το δημοσίευμα στην Τυνησία.

Τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα; Ο ατζέντης του Χνιντ, Μόεζ Τσέμπι, ρώτησε τους ανθρώπους της Ένωσης αν θα ενδιαφέρονταν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο κι άφησε να εννοηθεί πως θα μπορούσε να το δρομολογήσει. Η απάντηση που πήρε σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ήταν πως δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο και πως ισχύει ό,τι του μετέφεραν και την προηγούμενη εβδομάδα. Πως δηλαδή ο Χνιντ είναι ένας παίκτης πολύ σημαντικός στα πλάνα της ομάδας και δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουν αποχώρηση του, είτε με μεταγραφή, είτε με ανταλλαγή, είτε με δανεισμό.

Μάλιστα, αυτό που έλεγαν στην ΑΕΚ, είναι πως θα μπορούσαν να συζητήσουν κάτι τέτοιο, αλλά με την προϋπόθεση πως εκτός από παίκτη, στην προκειμένη περίπτωση τον Βράνιες, θα έπαιρναν κι ένα ποσό τουλάχιστον τρεις φορές πάνω απ’ όσο πλήρωσαν για να αποκτήσουν τον Χνιντ το καλοκαίρι. Θυμίζουμε πως η μεταγραφή του στοίχισε 700 χιλιάδες.

Ωστόσο την ίδια μέρα που έκανε αυτή την τελείως αόριστη κρούση ο ατζέντης του, βγήκε και το δημοσίευμα στην Τυνησία, που περιγράφει μια κατάσταση που προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει. Και κυρίως δεν υπάρχει οποιαδήποτε επαφή ΑΕΚ και Άντερλεχτ, όπως λέει το δημοσίευμα.

Πάντως αυτό που λένε από την Ένωση, είναι πως σε κάποια φάση πρέπει να σταματήσει αυτή η ιστορία, που μόνο κακό μπορεί να κάνει στον ποδοσφαιριστή. Που τώρα και με τον τραυματισμό του Τσιγκρίνσκι, έρχεται πάλι στο προσκήνιο, ακόμη και για τις άμεσες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, τα σενάρια που βγήκαν από την Τυνησία διαψεύδει πλέον επίσημα και η ΠΑΕ ΑΕΚ, από την οποία σημειώνεται πως δεν υπάρχει η παραμικρή βάση στα περί ανταλλαγής Χνιντ με Βράνιες.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button