ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Απόβαση» στην Κρήτη με στόχο τη νίκη! (matchday)

Τα αποτελέσματα έως τώρα τον αδικούν και ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίζεται σήμερα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ έχοντας ως στόχο τη νίκη! #slgr #lamiafc #oficretefc #matchday #αγώνας #ΠΑΣΛαμία #ΟΦΗ #slgrinterwetten

Τα αποτελέσματα έως τώρα τον αδικούν και ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίζεται σήμερα στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ έχοντας ως στόχο τη νίκη! #slgr #lamiafc #oficretefc #matchday #αγώνας #ΠΑΣΛαμία #ΟΦΗ #slgrinterwetten

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, o ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον ΟΦΗ στις 18:15.

Στόχος της Λαμίας τώρα είναι να αφήσει πίσω της το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Άρη και να πάρει τη νίκη-τρίποντο που θα τον ανεβάσει στην βαθμολογία.

Η αποστολή μόνο εύκολη δεν θα είναι καθώς ο ΟΦΗ είναι μία ποιοητική και γρήγορη ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της θα δυσκολέψει κάθε αντίπαλο.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, είδε τον Χρήστο Ελευθεριάδη με το που επέστρεψε να δέχεται κόκκινη κάρτα και να τίθεται εκτός «μάχης» όμως είδε και τον Άνταμ Τζανετόπουλος να παραμένει εκτός αποστολής…

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, έχει αρκετό καιρό να μπει σε αποστολή της Λαμίας, αντιμετωπίζοντας σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόβλημα τραυματισμού.

Τώρα, παρά τα δημοσιεύματα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται και ο Λάζαρ Ρόμανιτς, ο οποίος στον αγώνα με τον Άρη τραυματίστηκε, αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή όμως ο «αγώνας δρόμου» των γιατρών και των φυσικοθεραπευτών της ομάδας έπιασε τόπο και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κρήτη μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Πιο αναλυτικά τώρα η αποστολή απαρτίζεται από τους:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
12. Martinez Angel
23. Σκόνδρας Ιωάννης
24. Βύντρα Λουκάς
41. Golemic Vladimir
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

6. Τζανδάρης Θεοφάνης
7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
16. Bejarano Danny
33. Γκέντσογλου Σάββας

8. Arabuli Bachana
9. Μανούσος Γεώργιος
11. Καραμάνος Αναστάσιος
28. Romanic Lazar
70. Μανουσάκης Γεώργιος

ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Την αποστολή την γνωρίζουμε, τις προθέσεις του ΠΑΣ Λαμία και του Μιχάλη Γρηγορίου πάνω κάτω τις ξέρουμε, οπότε θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη σημερινή βασική ενδεκάδα της ομάδας για τον αγώνα με τονν ΟΦΗ.

Ερωτηματικά δεν υπάρχουν πολλά, καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι. Οπότε αν θέλουμε να τοποθετήσουμε μία ενδεκάδα για τον αγώνα της Κρήτης σήμερα, θα έχουμε τον Γκαραβέλη όπως ολα δείχνουν κάτω από τα δοκάρια μιας και εμπνέει περισσότερη σιγουρά απ΄ότι ο εμπειρότερος Σαράνοφ.

Στην άμυνα θα έχουμε τον Μαρτίνεθ αριστερά, τον Σκόνδρα δεξιά και τον Αντέτζο με τον Γκόλεμιτς στο κέντρο. Εδώ ίσως να έχουμε κάποια αλλαγή! Δηλαδή δίπλα στον Αντέτζο να μην δούμε τον Γκόλεμιτς αλλά έναν εκ των Βύντρα και Μαζουλουξή. Φαβορί παρόλο αυτά είναι ο Σέρβος υψηλόσωμος αμυντικός.

Στο κέντρο, ο Τζανδάρης έχει μία σίγουρη θέση και ο Νούνιες την δεύτερη θέση δίπλα του και λίγο πιο μπροστά του. Μπεχαράνο και Γκέντσογλου θα έρθουν από τον πάγκο ως επιπλέον λύσεις κάτι που δίνει αβαντάζ στον Γρηγορίου να έχει δύο τέτοιους ποδοσφαιριστές ως αλλαγές.

Πιο μπροστά τους θα είναι ο Ταϊρόν σαν δημιουργός, ενώ στα άκρα από τη μία θα είναι ο Μανούσος, από την άλλη ο Ρόμανιτς και ο Καραμάνος στη θέση του φορ. Υπάρχει και το σενάριο που θέλει τον Αραμπούλι να παίρνει φανέλα βασικού και τον Καραμάνο να πηγαίνει στα άκρα… οπότε ίσως έχουμε και εδώ διαφορετικό πλάνο σε σχέση με αυτό που περιμένουμε.

 

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (23/10) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, η ομάδα του ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (24/10) με την Λαμία.

Ο Πασχάλης Στάικος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης.

Ο Abdul Weiss έκανε θεραπεία, ενώ ο Jonathan De Guzman απουσίασε λόγω ίωσης.

Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα συμπεριλήφθηκαν οι: Epassy, Σωτηρίου, Σηφάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Mellado, Μπαλογιάννης, Toral, Neira, Nabi, Λάμπρου, van Duinen, Durmishaj, Castaignos, Βούρος, Gallegos, Kamau, Selimovic, Λυμπεράκης.

Διαβάστε επίσης

Back to top button