ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έπεσε μαχόμενος» ο ΠΑΣ Λαμία… αλλά αυτό δεν του φτάνει!

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία στη «Λεωφόρο» από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #matchreport #SportsNews #season2022_2023

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε ο ΠΑΣ Λαμία στη «Λεωφόρο» από τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια, απείλησε αρκετές φορές την άμυνα των γηπεδούχων, όμως δεν βρήκε το γκολ που έψαχνε, ηττήθηκε και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ντεμπούτο για τον Ζόραν Τόσιτς με τα «κυανόλευκα» με τον έμπειρο Σέρβο να περνάει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.

Το ματς:

Τα πρώτα τέσσερα λεπτά κύλισαν χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, ενώ η πρώτη τελική στο ματς ήρθε στο 13΄ όπου Μαντσίνι – Μπερνάρ συνεργάστηκαν καλά, αλλά το γύρισμα του τελευταίου κόπηκε από την άμυνα της Λαμίας.

Στο 14΄είχαμε τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Λαμία να κάνει το 0-1. Ο Βέργος έφυγε στην κόντρα βγήκε σε θέση τετ α τετ με τον Μπρινιόλι, ο σέντερ φορ των φιλοξενούμενων σούταρε αλλά ο Ιταλός τερματοφύλακας απομάκρυνε τη μπάλα.

Δυστυχώς στην ακριβώς επόμενη φάση ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ. Ο Βαγιαννίδης άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Μαντσίνι, πάσαρε στον Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε την ασίστ στον Κλεϊνχέισλερ που σκόραρε για το 1-0.

Στο 19΄ο Μαρτίνεθ για τη Λαμία έκανε την προσωπική ενέργεια, πάτησε περιοχή ο Ισπανός, έκανε το σουτ αλλά ο Μπρινιόλι μπλόκαρε σταθερά.

Στο 37΄ σέντρα του Μπερνάρ από τα δεξιά, κεφαλιά του Ιωαννίδη και η μπάλα έφυγε άουτ…

Στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, ο Ρόμανιτς από τα αριστερά έκανε τη σέντρα-σουτ η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, όμως ο Μπρινιόλι και πάλι ήταν εκεί για να απομακρύνει τον κίνδυνο με εντυπωσιακή επέμβαση. Το κόρνερ που κέρδισε η Λαμία δεν εκτελέστηκε ποτέ καθώς είχε περάσει το ένα λεπτό των καθυστερήσεων… Καραντώνης ο διαιτητής!

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να κρατά το υπέρ του 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Στο 49΄ο Βαγιαννίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Ιωαννίδης ολομόναχος αστόχησε.

Η Λαμία στο 50΄κέρδισε δύο διαδοχικά κόρνερ. Στο δεύτερο εκτελεσμένο ο Βέργος έπιασε την κεφαλιά όμως ο Μπρινιόλι και πάλι λέει «όχι» στον επιθετικό του ΠΑΣ, κρατώντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Βέργος απειλεί και πάλι. Αυτή τη φορά με σουτ προσπάθησε να ισοφαρίσει για τη Λαμία μετά από εκτέλεση κόρνερ αλλά ο Έλληνας σέντερ φορ αστόχησε ολομόναχος.

Ο ΠΑΣ και πάλι απειλεί στο 54΄με ακόμη μία εκτέλεση κόρνερ. Ο Μαρτίνεθ εκτέλεσε, ο Πάβλοβετς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Νέα ευκαιρία της Λαμίας στο 58΄. Ο Βέργος και πάλι είναι αυτός που απειλεί για τον ΠΑΣ, όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ! Ήταν από καλή θέση αυτό το σουτ, όμως ούτε σε αυτή τη φάση κατάφερε η ομάδα του Σάββα Παντελίδη να σκοράρει.

Καταπληκτικό το πρώτο 12λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου για τον ΠΑΣ Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να πιέζει ψηλά, να κλέβει μπαλιές, να δημιουργεί τελικές φάσεις αλλά να μην σκοράρει…

Και εκεί όπου έδειχνε πως η Λαμία είχε βρει τον τρόπο να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα και να φτάσει ενδεχομένως σε ένα γκολ, ήρθε η κόκκινη κάρτα του Κάλεμπ Στάνκο για να δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Τσέριν. Ο Καραντώνης αρχικά είχε δείξει την κίτρινη κάρτα, όμως μετά από παρέμβαση του VAR, ο διαιτητής του αγώνα άλλαξε την αρχική του απόφαση και απέβαλε τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας.

Στη συνέχεια της φάσης και στην εκτέλεση φάουλ του κέρδισε ο Παναθηναϊκός, ο Πούχατς εκτέλεσε και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σαράνοφ, ο Μαντσίνι γύρισε τη μπάλα και πάλι στην περιοχή της Λαμίας αλλά ο Μπερνάρ σούταρε άουτ.

Στο 71΄ο Ιωαννίδης βγαίνει σε θέση τετ α τετ, ο Έλληνας φορ σούταρε αλλά ο Σαράνοφ του είπε όχι διώχνοντας τη μπάλα μακριά.

Τρία λεπτά αργότερα, σουτ του Τσέριν, η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ για τον Παναθηναϊκό το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 80΄ο Μπερνάρ δίνει ωραία πάσα στον Βαγιαννίδη, όμως αυτός δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να κάνει το 2-0.

Στο 83΄ο αγώνας σταμάτησε διότι υπήρχε πρόβλημα στην επικοινωνία του διαιτητή Καραντώνη με το VAR. Υπήρχε μία μικρή καθυστέρηση και μετά από λίγα λεπτά ο αγώνας ξεκίνησε εκ νέου.

Ένα σουτ του Τσιλούλη στο 89΄, δεν απείλησε τον Μπρινιόλι.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Σπόραρ πέτυχε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό και «κλείδωσε» τη νίκη…

Στα έξι λεπτά των καθυστερήσεων, ο ΠΑΣ Λαμία δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, γνώρισε την ήττα με 2-0 χάρη σε τέρματα του Κλεϊνχάισλερ και του Σπόραρ και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαβάστε επίσης

Back to top button