Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εκτός δύο για τα Γιάννινα / «Αγώνα δρόμου» να προλάβει τη Λαμία ο Σάλιακας

Δεν λείπουν τα προβλήματα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία.

Δεν λείπουν τα προβλήματα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής στους «Ζωσιμάδες» με αντίπαλο τον ΠΑΣ Λαμία.

Στην αποθεραπεία του Μανώλη Σάλιακα ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή απέναντι στη Λαμία, στο κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, έχει στραφεί η προσοχή του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΣ.

Ο ακραίος οπισθοφύλακακς γλίτωσε τα χειρότερα στο Ηράκλειο, καθώς απέφυγε τη θλάση, οι εξετάσεις που έκανε, έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο και θα γίνει αγώνας δρόμου για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Λαμία. Σε διαφορετική περίπτωση στη θέση του θα αγωνιστεί ο Οικονομόπουλος, που τον αντικατέστησε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σίγουρα απών θα είναι ο Λέο, που υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού που θα τον αφήσει σίγουρα εκτός την Κυριακή και πιθανότατα και από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Η απουσία αυτή προστίθεται σε εκείνη του Κρίζμαν, με τους δύο από τους τέσσερις επιθετικούς της ομάδας να είναι απόντες για τον Γιαννίκη, που έχει πλέον διαθέσιμους τους Παμλίδη και Ελευθεριάδη. Οι επιλογές του έτσι, είναι μετρημένες για την Κυριακή, υπολογίζοντας ωστόσο στην επιστροφή του Εραμούσπε, που εξέτισε την τιμωρία του. Ανεξάρτητα από τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο κ. Γιαννίκης, για τον ΠΑΣ στην αναμέτρηση αυτή δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, τη γεύση της οποίας αγνοεί η ομάδα από το τέλος Οκτωβρίου και την εκτός έδρας νίκη στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

πηγή: pas.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button