Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπαλοτέλι και Ντοναρούμα για Νάπολι

Πάει για δύο μεταγραφάρες η Νάπολι μετά την έλευση του Κάρλος Αντσελότι.

Μακριά από σχόλια για το μέλλον των δύο πελατών του, Μάριο Μπαλοτέλι και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, προτίμησε (παραδόξως) να μείνει ο Μίνο Ραϊόλα, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ως κοινό προορισμό τους τη Νάπολι.

Ο 27χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από τη Νις στο τέλος Ιουνίου, ενώ το κλίμα έντασης με τους οπαδούς της Μίλαν μπορεί να ωθήσει τον 19χρονο τερματοφύλακα προς την έξοδο του Σαν Σίρο.

Επιπλέον, υπάρχουν και οι οικονομικές δυσκολίες των «ροσονέρι», οι οποίοι δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με την ΟΥΕΦΑ για το οικονομικό Fair Play και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να παραχωρήσουν παίκτες.

Με τον Κάρλο Αντσελότι πλέον στην τεχνική ηγεσία της, η Νάπολι αναμένεται να κινηθεί δυναμικά στη μεταγραφική αγορά και ο Μπαλοτέλι με τον Ντοναρούμα αποτελούν πλέον σοβαρές εναλλακτικές.

«Δεν θα συζητήσω αυτό το θέμα», είπε ο συνήθως ομιλητικός Ραϊόλα, όταν ρωτήθηκε για τους συγκεκριμένους παίκτες από ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Πέρα από τους επαγγελματικούς, υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι για τους οποίους οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να επιλέξουν τη Νάπολι. Εκεί ζει η κόρη του Μπαλοτέλι, Πία, ενώ ο Ντοναρούμα κατάγεται από την περιοχή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button