Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Esperos Fun Club: «Ώρα ευθύνης λοιπόν και ραντεβού για αποτιμήσεις τον Μάιο του 2019»

Δείτε το μήνυμα του Fan Club του Έσπερου Λαμίας, μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στο ΣΑΑΚ Ανατόλια.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

‘’Ήττα από τον πρωτοπόρο, ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Θεσσαλονίκης…με πολλά διδάγματα’’.

Την Κυριακή 02-12-2018, διεξήχθη στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο  Λαμίας, ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ –ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Θεσσαλονίκης ,το σκορ ανά δεκάλεπτο ήταν,(20-20),(27-38),(44-71),και τελικό (61-87).

Πριν προβούμε στην κρίση μας,  να ευχαριστήσουμε όλους τους Λαμιώτες φιλάθλους ,οι οποίοι για μια ακόμη φορά έδωσαν το παρόν και συμπαραστάθηκαν στην νεοφώτιστη στην κατηγορία ομάδα μας.

Φαινομενικά ήταν μία άνετη επικράτηση του πρωτοπόρου, ΣΑΑΚ Ανατόλια.

Για την ομάδα μας , ήταν  μια ήττα με πολλά διδάγματα.

Χωρίς καμιά διάθεση να μειώσουμε την  νίκη του ΣΑΑΚ Ανατόλια, πρέπει να επισημάνουμε,   το σημαντικό πλήγμα τραυματισμού του  βασικού πλέυμέικερ της ομάδας μας, Νίκου Κατσαρέ. Τότε το σκορ αγώνα ,στο 17:00 λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ήταν 23-27. Το σόκ για την ομάδα ήταν τεράστιο ,δεν μπορέσαμε ψυχολογικά και αγωνιστικά να το ενσωματώσουμε , οι νικητές έλεγξαν πλήρως τον ρυθμό μέχρι του τέλους και σε συνάρτηση με το εξωπραγματικό ποσοστό ευστοχίας,(72 %) σε σούτ των τριών(3π) πόντων , κέρδισαν εύκολα και δίκαια.

Το παιχνίδι αυτό ανήκει στην ιστορία.

Όμως εμείς ως ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ συνεχίζουμε λειτουργούμε ως ομάδα όχι μόνον στις νίκες ,αλλά και στις ήττες.

Έχοντας συνειδητοποιήσει την δυσκολία της Β’  Εθνικής Κατηγορίας πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι ,στο έναν και μοναδικό στόχο που εξ’αρχής θέσαμε ,την παραμονή στην κατηγορία.

Ανεξαρτήτως των  επί μέρους αποτελεσμάτων ,ο μόνος σωστός δρόμος, είναι αυτός της ολοένα και πιο συγκεντρωμένης καθημερινής  αγωνιστικής προετοιμασίας ώστε παιχνίδι το παιχνίδι  και μέχρι του τέλους του αγωνιστικού μαραθωνίου να φέρουμε τα αριθμητικά επιθυμητά αποτελέσματα ,που θα μας εδραιώσουν στην Β’ Εθνική .

Ώρα ευθύνης λοιπόν και ραντεβού για αποτιμήσεις  ,τον ΜΑΪΟ του 2019.

Esperos lamias bc fan club

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button