Τοπικές Ειδήσεις

Πρόσκληση συμμετοχής σε Έκθεση Εικαστικών Τεχνών με θέμα: «Από την Aυτοπροσωπογραφία στη Selfie»

O Δήμος Λαμιέων και το Παράρτημα Φθιώτιδας του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών σε συνεργασία με τη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλ. Κοντόπουλος», απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής σε Έκθεση Εικαστικών Τεχνών με θέμα: «Από την Aυτοπροσωπογραφία στη Selfie» που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 17 Νοεμβρίου 2018.

Η Έκθεση θα πλαισιωθεί από παράλληλες εκδηλώσεις επιστημονικού και καλλιτεχνικού προσανατολισμού.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Έκθεση έχουν όλοι οι απόφοιτοι Ανωτάτων Σχολών Καλών Τεχνών της Ελλάδας ή του εξωτερικού, καθώς και τα μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας.

Οι ψηφιακές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης των έργων που θα εκτεθούν θα πρέπει να αποσταλούν, από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ώστε να συμπεριληφθούν εγκαίρως στον κατάλογο της Έκθεσης.

Τα έργα θα πρέπει να παραδοθούν ή να αποσταλούν έτοιμα για ανάρτηση και με όλα τα πληροφοριακά τους στοιχεία, στη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας «Αλ. Κοντόπουλος», το αργότερο μέχρι 20 Οκτωβρίου 2018. Δεν υπάρχει περιορισμός στις διαστάσεις ή τα υλικά κατασκευής των έργων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, από 1 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018, με τη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμία (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9.00-13.00) στο τηλέφωνο 22310 46887.

Λίγα λόγια για την Έκθεση:

Ο καλλιτέχνης απέναντι στο πρόσωπό του.

Ο καλλιτέχνης δημιουργεί το πρόσωπό του.

Ο καλλιτέχνης εκθέτει το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button