Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

Άντεξε… για ένα ημίχρονο ο ΠΑΣ Λαμία!

Φοβερό παιχνίδι στο κλειστό Χαλκιοπούλειο με τον ΠΑΣ Λαμία Futsal να υποδέχεται την 2η της βαθμολογίας ΑΕΚ γνωρίζοντας την ήττα με 1-11 αδικώντας τον εαυτό του σε πολύ μεγάλο βαθμό,

Φοβερό παιχνίδι στο κλειστό Χαλκιοπούλειο με τον ΠΑΣ Λαμία Futsal να υποδέχεται την 2η της βαθμολογίας ΑΕΚ γνωρίζοντας την ήττα με 1-11 αδικώντας τον εαυτό του σε πολύ μεγάλο βαθμό,

Αναμφίβολα η Ένωση ήταν το φαβορί για το αποψινό παιχνίδι. Μία ομάδα πιο έμπειρη, πιο ποιοτική, αμιγώς…futsalική.

Ο ΠΑΣ Λαμία ωστόσο παρουσίασε ένα πρόσωπο που είχε λείψει από τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ήταν “μέσα” στο παιχνίδι για μεγάλο διάστημα, την κοίταξε στα μάτια ωστόσο κάποια στιγμή το παιχνίδι άνοιξε και μαζί του άνοιξε και η ψαλίδα του σκορ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για την ΑΕK με τους δύο Αργεντίνους Salas και Pais να δίνουν προβάδισμα δύο γκολ στο 3′ και το 7′ αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το παιχνίδι, δημιούργησαν συνολικά 6 τελικές στο πρώτο ημίχρονο όμως η αστοχία δεν τους επέτρεψε να βρουν το γκολ που θα τους έδινε την απαιτούμενη ψυχολογία, με το 0-2 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Ένωση βρήκε και πάλι δύο γρήγορα γκολ στο 21′ και το 23′ με τους Αδαμόπουλο και Μάνο αντίστοιχα “καθαρίζοντας” ουσιαστικά το ματς, με βάσει την εικόνα των δύο αντιπάλων. Στο 28′ ο Γούσης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο ΄0-5 με τον Νικολάου να μειώνει σε 1-5 στο 29′.

Οι φιλοξενούμενοι ανεβάζοντας ρυθμό σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού βρήκαν κι άλλο γκολ από τους δύο Aργεντίνους Salas και Pais στο 29′ και 30′ ενώ ο Ταρναρίδης προστέθηκε με τη σειρά του στον πίνακα των σκόρερ, πετυχαίνοντας το 8ο γκολ για την ομάδα του.

Το παιχνίδι είχε ακόμη τρία γκολ, αυτά των Μάνου (33′, 39′) και Ντάτη (34) με το 1-11 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης, η οποία ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button