Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χίμενεθ: Αδικο που η Ντιναμό τελείωσε με 11 παίκτες

Την πραγματικότητα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου σχετικά με τις αποφάσεις του διαιτητή και το γεγονός ότι η Ντιναμό κατάφερε να τελειώσει το ματς με 11 παίκτες.

Ο προπονητής επιπλέον ρωτήθηκε και ανέλυσε τις αποφάσεις του σχετικά με την 11άδα. Αναλυτικά ο Χιμένεθ είπε:

Για το αν μία άτυχη στιγμή χάλασε το πλάνο:«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα. Πιστεύω ότι ο Μπακάκης κάνει μία εξαιρετική σεζόν. Την μέρα που θα κάνει λάθος πρέπει να τον ενισχύσουμε. Περισσότερο από λάθος του Μπακάκη όμως στη φάση του γκολ ήταν πλεονέκτημα του αντιπάλου. Είναι κρίμα που η Ντιναμό να παίρνει την ισοπαλία ενώ άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ».

Για το αν νιώθει τυχερός με τις αλλαγές που του βγαίνουν: «Ο κόσμος μπορεί να είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εγώ πιστεύω ότι ο Αϊντάρεβιτς δεν είναι ένας παίκτης για να αποδοκιμαστεί γιατί δεν είναι ότι δεν βοηθάει. Πίσω από τον επιθετικό αυτή την στιγμή δεν χωράει και προσπαθεί να βοηθήσει στα αμυντικά χαφ. Για την τύχη ευχαριστώ τον Θεό αλλά όσο περισσότερο δουλεύει κάποιος τόσο περισσότερη τύχη έχει».

Για τις απουσίες των Λιβάγια και Βράνιες αλλά και για το αν θεωρεί ότι τέτοιες βραδιές μεγαλώνουν την ΑΕΚ: «Είναι δύο πολύ βασικές απουσίες για το Κίεβο. Αυτό που μετράει σε αυτά τα τουρνουά είναι ότι μπορεί τέτοιες απουσίες να είναι καθοριστικές. Οι δύο κάρτες ήταν άδικες. Ο Βράνιες πηδάει ψηλά και οι διαιτητές δεν το καταλαβαίνουν. Ο Λιβάγια είχε χάσει την ισορροπία του. Το νούμερο 39 και το νούμερο 34 ήταν άδικο να τελειώσουν το παιχνίδι. Αυτές οι 40.000 ψυχές στο γήπεδο ώθησαν την ομάδα να έχει πίστη και να μην τελειώσει το ματς με ήττα. Θα είναι δύσκολο αλλά μακάρι να έχουμε τέτοια ώθηση από τον κόσμο σε κάθε ματς. Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος μας αγκάλιασε και η ομάδα έδειξε καλή εικόνα».

Για τον Τσιγκρίνσκι: «Είχε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν λίγο κρυωμένος και επίσης ήταν κουρασμένος. Ήταν περισσότερο για να τον προστατεύσω, όχι ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα».

Για τις πιθανότητες ενόψει του επαναληπτικού: «Το κλίμα θα παίξουν ρόλο. Η Ντιναμό Κιέβου έχει καιρό που κάνει προπονήσεις σε αντίστοιχο με εμάς κλίμα. Το ότι δεχθήκαμε γκολ εκτός έδρας μετράει πολύ. Αν προσθέσουμε ότι πρόκειται για δυνατή ομάδα είναι πιο δύσκολο όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να περάσουμε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button